Turul Magazinelor #208: Turul ochelarilor de soare, ochelarilor pentru şoferi şi ochelarilor spion

1.741 ori
<b>Turul Magazinelor #208: Turul ochelarilor de soare, ochelarilor pentru şoferi şi ochelarilor spion</b>Azi suntem cu ochii pe voi şi pe ofertele care implică accesorii pentru ochii voştri. E vorba despre perechi de ochelari de condus, ochelari de soare, dar avem şi o pereche de ochelari-spion. Şi ca bonus avem şi Oculus Rift începând să scadă spre preţuri

Azi suntem cu ochii pe voi şi pe ofertele care implică accesorii pentru ochii voştri. E vorba despre perechi de ochelari de condus, ochelari de soare, dar avem şi o pereche de ochelari-spion. Şi ca bonus avem şi Oculus Rift începând să scadă spre preţuri mai omeneşti. Toate acestea în multiple detalii se afla mai jos.

1. Ochelari de condus noaptea CMC SuperDriver NightVision, rame aurii + CADOU Toc

Ochelari de condus noaptea CMC SuperDriver NightVision, rame aurii + CADOU Toc

eMAG.ro are în oferta sa o pereche specială de ochelari de condus noaptea, la suma de 79.99 lei. Suma vine după o reducere, iar ochelarii au rame şi lentile aurii şi vin cu toc cadou. Un astfel de accesoriu e important pentru siguranţa la volan pe timp de noapte şi ochelarii au rolul de a estompa strălucirea violentă a farurilor maşinilor din faţă şi spate.

Drumul e mai uşor de văzut şi aceşti ochelari vor creşte vizibilitatea noaptea, pe timp de ceaţă, ploaie sau vreme nefavorabilă.

2. UV400 Sports Sun Glasses Explosionproof Eyes Protector for Outdoors Use  - GRAY  

UV400 Sports Sun Glasses Explosionproof Eyes Protector for Outdoors Use  - GRAY

În aceste zile cu vreme tulbure, care ba e prea caldă, ba e prea rece, e clar că astrul nostru principal îşi face de cap. Pentru a evita ultravioletele şi problemele cu exploziile solare, GearBest.com propune o pereche de ochelari UV400 la suma de doar 3.32 dolari. Aceştia sunt ochelari sport, numai buni de purtat când faceţi activităţi sportive, precum escaladat, jogging, ciclism şi altele de gen.

Ochelarii sunt unisex şi sunt ergonomici.

3. Ochelari cu cameră spion HD

Ochelari cu cameră spion HD

Fie că avem printre voi persoane care vor să facă o farsă, să surprindă un moment memorabil sau pur şi simplu să spioneze pe cineva am găsit o pereche de ochelari cu camera spion HD care ar putea fi pe placul vostru. Costă 350 de lei la eMAG.ro şi sunt utili dacă vreţi să înregistraţi o drumeţie, un peisaj epic sau să filmaţi într-un mediu în care aveţi mâinile ocupate.

Suportă card microSD de până la 16 GB şi au 3 ore de autonomie. De asemenea permit realizarea de fotografii şi vin la pachet cu laveta pentru lentile şi toc de protecţie.

4. Ochelari Gaming Arozzi Visione VX-500 (Roşu)

Ochelari Gaming Arozzi Visione VX-500 (Roşu)

Ochelarii de gaming nu sunt ceva nou şi am mai acoperit subiectul şi în Tururi trecute. Această pereche costă 263.99 lei la evoMAG.ro şi are rolul de a spori confortul în timpul gaming-ului şi a elimina lumină albastră ce dăunează somnului şi vederii gamerului. Creşte şi claritatea şi acuitatea vizuală, fiind redusă şi oboseala ochilor. Ochelarii vor filtra şi 99% din razele UV şi vin cu lentile sensibile foto, care se ajustează automat pentru diferite condiţii de iluminare.

5. Ochelari VR Oculus Rift cu Căşti Audio şi Telecomandă

Ochelari VR Oculus Rift cu Căşti Audio şi Telecomandă

În vreme ce preţul lui HTC Vive rămâne prohibitiv, principalul său rival, Oculus Rift începe să scadă la cote ceva mai acceptabile. evoMAG.ro îl vinde spre exemplu la sub 3500 de lei, cu telecomandă şi căşti audio la pachet. Headset-ul VR e printre primele din acest segment de produs şi are în spate o echipă atât de talentată, încât a fost angajată de către Facebook.

Ochelarii vin la pachet cu căşti, senzori de mişcare, telecomandă şi adaptor wireless pentru PC-uri, dar şi telecomanda pentru Xbox. Ochelarii au un ecran OLED cu rezoluţie de 1080 x 1200 pixeli pentru fiecare ochi. E nevoie de minim un PC cu Windows 7 şi procesor Core i5 şi placa grafică Nvidia GTX 970/ AMD Radeon R9 290 pentru a vă juca cu aşa ceva.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×