Samsung Galaxy S8 are acum o versiune "Piraţii din Caraibe 5", exclusivă şi limitată; Iată ce accesorii sunt incluse!

4.118 ori
<b>Samsung Galaxy S8 are acum o versiune "Piraţii din Caraibe 5", exclusivă şi limitată; Iată ce accesorii sunt incluse!</b>Fanii francizei Pirații din Caraibe au de astăzi un smartphone ce respectă tematica din ultimul film lansat în cinematografe. Este vorba despre Samsung Galaxy S8 care primește o versiune exclusivă și limitată ce include la pachet o serie de accesorii

Nu ştiu dacă mai ţine cineva minte, dar a existat anul trecut o ediţie Batmana lui Samsung Galaxy S7 Edge la care toată lumea jinduia, chiar dacă sarea bine preţul de 1000 de euro. Acum Samsung Galaxy S8 primeşte o ediţie "Piraţii din Caraibe 5", pentru că tot avem un nou film din serie la cinematografe.

Samsung Galaxy S8 Piratii din Caraibe

Deocamdată versiunea specială e disponibilă doar în China şi iar ne enervăm când ne amintim că tot chinezii au primit un S8 cu 6 GB RAM. Varianta "Dead Men Tell no Tales" a smartphone-ului nu a primit un anunţ oficial din partea Samsung. Cumpărătorii au parte de o temă specială pentru smartphone, o cutie cu tematică piraterească, arătând ca un cufăr de comori şi o husă cu craniu.

Samsung Galaxy S8 Piratii din Caraibe

Un suport special cu inel cu gravuri a fost inclus la pachet. Terminalul în sine rămâne neschimbat, fără vreo personalizare la capitolul design. Mă aştept să avem la bord totuşi câteva trailere, wallpaper-uri şi teme cu căpitanul Jack Sparow. Dacă se lansa ceva mai târziu poate primeam şi filmul "preinstalat". Preţul acestei versiuni speciale este echivalent cu 880 de dolari (3580 lei), adică un salt cu vreo 80 de dolari faţă de preţul de bază.

Aşteptaţi-vă să ajungă totuşi şi pe alte pieţe, revândut de chinezi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×