Turul Magazinelor #213: Turul bateriilor externe, al acumulatorilor externi cu suport pentru maşină şi bicicletă

1.927 ori
<b>Turul Magazinelor #213: Turul bateriilor externe, al acumulatorilor externi cu suport pentru maşină şi bicicletă</b>Pentru că vă plan tururile tematice astăzi avem pentru voi un nou astfel de articol plin de recomandări din aceeași categorie - și anume acumulatori externi. Vă propunem atât modele clasice de luat în geantă pentru a vă încărca telefonul oricând

Pentru că suntem în perioada vacantelor, a drumurilor lungi şi a timpului prea puţin pentru a alimenta telefonul şi tableta, e clar nevoie de nişte baterii externe competente. Pentru acest scop am realizat un tur al bateriilor externe, al acumulatorilor externi, care se pot conecta la o adică la maşină sau bicicletă. Avem preţuri dintre cele mai variate, de la câteva zeci de lei la sute de lei, plus oferte speciale şi resigilate.

1. Încărcător Solar Yolk USB, 7.5W

Incarcator solar Yolk

Dacă vreţi să încărcaţi tableta sau telefonul, dar şi să rămâneţi în zona eco-friendly, vă propunem un încărcător solar Yolk, găsit la eMAG.ro la suma de 559 lei. Cântăreşte doar 120 de grame şi măsoară 19 x 9 x 1.1 cm. Asta înseamnă că poate fi luat oriunde şi oricând fără probleme. Trebuie doar să fie pus în bătaia soarelui şi apoi se va încărca şi va alimenta gadgeturile tale. Cele 3 panouri solare incluse oferă 7.5 W de putere şi acest încărcător e capabil să alimenteze un terminal în 2.5 ore în medie.

2. Acumulator extern Romoss Polymos, 20000 mAh

Romoss Polymos 20000 mAh

Una dintre cele mai bune oferte din tur, la raportul capacitate baterie/preţ este aceasta de la eMAG.ro. Acumulatorul extern marca Romoss are o capacitate impresionantă de 20.000 de mAh, oferă 2 porturi USB şi încărcare rapidă pentru iPhone, iPad şi terminale Samsung, HTC sau Huawei. Cântăreşte 445 de grame şi are voltaj de ieşire de 5V şi un corp fabricat din plastic.

După calculele mele poate încărca un iPhone 5 de vreo 10 ori. O tabletă se poate încărca de vreo 3-4 ori.

3. Puridea Auto Starter Cu Baterie Externă 11000mAh Şi Lanternă

Puridea Auto Starter

Pentru cine vrea să treacă la nivelul următor avem o baterie externă de 11.000 mAh care poate porni şi automobilul dacă acestuia i s-a terminat bateria. Vine cu cleme speciale la pachet, care ajută la încărcarea bateriei de la maşină. Quickmobile.ro vinde produsul la preţul de 599 lei şi acest accesoriu include şi o lanternă puternică, utilă dacă vă pierdeţi în sălbăticie.

Bateria se încarcă de la suportul de brichetă, iar LED-urile încorporate vă ţin la curent cu nivelul de alimentare.

4. KMASHI MP828 20000mAh 

KMASHI MP828 20000mAh

Încă un power bank impresionant la capitolul capacitate este acesta, de 20000 mAh şi cu preţ de 32.99 dolari la GearBest.com. El mizează pe încărcare rapidă şi poate fi alimentat la maxim în doar 4 ore. Oferă ieşire de 5A, are două porturi USB şi suportă fast charging pentru telefoanele şi tabletele compatibile cu această tehnologie. Aş spune că e destul de compact la 28 mm grosime şi greutate de 246 de grame.

Designul cilindric îl ajută să fie mai uşor de transportat decât un device pătrăţos.

5. Baterie Externă Puridea S3 15000 mAh Resigilat

Puridea S3

La sub 100 de lei o baterie de 15.000 mAh?! Parcă sună prea bine oferta. E vorba despre un produs resigilat la Cel.ro, la preţ de doar 97 de lei. Încarcă două terminale în acelaşi timp via 2 porturi USB şi specificaţiile oficiale afirmă că poate alimenta un iPhone 5S de 5.5 ori consecutiv fără probleme. Greutatea este de 306.5 grame şi grosimea de 17.9 mm.

Nuanţa albastră îl face mai interesant pe acest produs.

6. Baterie Externă StarKnight Cube 1000mAh

StarKnight Cube

Trecem în alt registru, de această dată cu o baterie extrernă pe care o putem alimenta de la bicicletă. Costă 398 lei la Cel.ro şi vine cu un generator Star, care se montează pe roata din faţă a bicicletei. Astfel tu generezi energie pedalând. Kitul conţine şi distanţiere şi suporţi pentru prindere universali, pentru orice tip de bicicletă. Există şi un panou de control protejat contra scurtcircuitului, supraîncărcării şi supraîncălzirii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×