Turul Magazinelor #238: Turul celor care preferă să meşterească si să repare singuri, cu scule, chei şi piese de chitară

1.426 ori
<b>Turul Magazinelor #238: Turul celor care preferă să meşterească si să repare singuri, cu scule, chei şi piese de chitară</b>Ne axăm astăzi asupra acelor categorii de utilizatori care preferă să meșterească și să-și repare aparatele singuri fără a apela la un service sau centru de reparații. Avem pe lista de recomandări fel și fel de scule, chei, piese de chitară, dar și

Sunt sigur că printre cititorii noştri avem şi persoane care preferă să îşi repare singure lucrurile şi să nu apeleze la meşteri mai mult sau mai puţin specializaţi. Pentru ei am pregătit un tur al sculelor, pieselor şi uneltelor atât de necesare atunci când ceva se strică sau trebuie asamblat. De la IKEA la ţevile din baie, veţi avea nevoie inevitabil de unelte de reparaţii. Avem şi un kit de chitară electrică pentru cei care vor să asambleze un instrument muzical cu mâna lor.

1. ST Style Electric Guitar DIY Kit

ST Style Electric Guitar DIY Kit

Parcă e altfel când cânţi la o chitară pe care chiar tu ai asamblat-o! La TomTop.com am găsit un kit DIY de chitară electrică, cu griff din lemn de arţar şi toate componentele gata de asamblare la pachet. Costă 48.78 dolari. Avem şi potenţiometru, pickup-uri şi nu e nevoie de sudare sau lipire la cald. Toate orificiile şi îmbinările sunt bine realizate, încât să se potrivească perfect, ca la LEGO.

21 de spaţii sunt disponibile pe acest grif, iar corzile sunt din aliaj de nichel. E o chitară cu 6 corzi şi tot pachetul cântăreşte 2.3 kg. Suprafaţa din lemn poate fi pictată cu orice model doriţi.

2. Şurubelniţă cu Acumulator 12V

Şurubelniţă cu Acumulator 12V

Nimeni nu are timp să stea să şurubărească cu o şurubelniţă old school, aşa că un model electric precum acest Maestro este un must have. Costă 591 lei la eMAG.ro şi vine cu acumulator de 12V şi 1300 mAh. Sunteţi deci independenţi de priză şi gata să înșurubați şi deşurubaţi orice piesă electronică doriţi. Funcţionează şi ca maşină de găurit, putând realiza orificii în lemn şi are mâner ergonomic.

3. Trusa de scule Extol Craft 6595

Extol Craft 6595

Cel mai accesibil produs din acest tur este trusa de scule Extol de la evoMAG.ro, care costă sub 100 de lei şi aduce unelte destul de bune la această sumă. Include până şi o lanternă, un total de 23 de piese şi o husă din textil. Vine cu un cleşte de mari dimensiuni, patent, şurubelniţe cu multiple vârfuri, metru de măsurat şi chei pentru desfăcut garnituri.

4. Capsator electric cu capse Stanley tip G

Capsator electric

Tot la evoMAG.ro am găsit un capsator electric cu capse Stanley tip G. Costă 278.91 lei şi oferă acces rapid la introducerea capselor pentru reîncărcarea rapidă. Are aplicaţii diverse şi ajustare rapidă. Cu ajutorul său puteţi capsa împreună materiale lemnoase subţiri, poate chiar şi material textil, carton şi alte materiale subţiri cu care se lucrează uşor.

5. Unealtă Multifuncţională Ford FX1-110 FT0006053

Ford FX1-110 FT0006053

Şi la Cel.ro găsiţi unelte DIY, precum acest model Ford, care costă 281 lei. Este o unealtă multifuncţională cu motor de 300W şi viteza de rotatie de 15.000 până la 22.000 de rpm. Are 5 bucăţi de hârtie abrazivă oferite la pachet, o lamă de răzuire, lama fierăstrău, segmentată şi pad şlefuire. Ideal pentru finisat obiecte din lemn sau metal chiar. Puteţi şi să tăiaţi bucăţi de parchet spre exemplu pentru a le monta.

6. Set 25 chei combinate BGS BG-1190 6-32 mm BG-1190

BGS BG-1190 6-32 mm BG-1190

Mi se pare genial preţul pe care îl practică Cel.ro pentru practic toate cheile de care o să aveţi vreodată nevoie. E vorba despre 25 de chei combinate, cu mărimi de la 6 la 32 mm. Nici o garnitură nu va rezista în faţa lor. Costă 291 lei.

Chei tubulare

Iar cine vrea chei tubulare ceva mai serioase şi babane şi vrea să repare ţevile de la subsol are aici tot o ofertă Cel.ro la 465 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×