Turul Magazinelor #161: Turul librăriilor, cu precomandă la Cronicile din Narnia Volum 5 şi reduceri la Cărturești şi Elefant.ro

994 ori
<b>Turul Magazinelor #161: Turul librăriilor, cu precomandă la Cronicile din Narnia Volum 5 şi reduceri la Cărturești şi Elefant.ro</b>Astăzi este momentul pentru un Tur ceva mai diferit, unul în care luăm la analizat oferta librăriilor online în căutarea celor mai noi produse listate și a celor mai bune reduceri bineînțeles. Pe lista noastră se află cartea Cronicile din Narnia vol. 5 ca

Dacă ne-am tot jucat şi distrat cu drone, telefoane, tablete, roboţi, televizoare şi jukeboxuri, e important să ne mai şi cultivăm puţin. Sau să ne distrăm mintea, imaginându-ne tărâmuri care nu există. Lectura e cel mai bun mod de a face asta şi azi am selectat pentru voi cele mai atractive cărţi şi oferte de la Cărturești şi Elefant.ro. Avem şi câteva noutăţi şi ceva special la final de Tur.

1. Cronicile din Narnia - Vol 5: Călătorie cu Zori de zi

Cronicile din Narnia

Carturesti.ro oferă la precomandă cartea Cronicile din Narnia: Vol 5 Călătorie cu Zori de zi, de C.S. Lewis. Cartea costă 33 de lei şi livrarea este estimată pentru 30-31 martie. Lucy şi Edmund, împreună cu Eustace sunt absorbiţi de un tablou cu o corabie de această dată. Regele Narniei se află pe acea corabie, iar Caspian îi caută pe cei 7 lorzi pierduţi ai Narniei. Aventura duce personajele la capătul lumii.

Cartea a fost publicată în 1952 şi este a treia dintr-o serie de 7 nuvele Cronicile din Narnia. Varianta americană e diferită de cea britanică, în urma unei decizii luate de Harper Collins în 1994.

2. Reduceri Creative Tops la Cărturești

Creative Tops

Pe lângă cărţi, Cărturești vinde şi mici cadouri şi obiecte decorative, iar produsele de gen marca Creative Tops au reduceri de până la 25% între 23 şi 29 martie. Reducerea e exclusiv online şi pe listă găsim căni simpatice cu pisici sau buldogi la 19 lei, suporturi de pahar la 5 lei, căni de voiaj, cuţite pentru brânză şi cutii metalice frumos ornate în care să vă ţineţi ceaiul.

3. Origami Animals la Elefant.ro

Origami Animals

Cunosc multă lume pasionată de arta japoneză a îndoirii hârtiei în forme variate, Origami. Pentru a face asta mai eficient există şi o carte-ghid, Origami Animals, care costă 25 de lei la Elefant.ro. E bună pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, pentru relaxare.

4. To Kill A Mockingbird

To Kill a Mockingbird

Pe lista de best sellere găsim cartea "To Kill a Mockingbird" a lui Harper Lee, la reducere. Acum ea costă 23.99 lei la Elefant.ro. Cartea publicată în 1960 a câştigat premiul Pulitzer şi a devenit rapid un clasic al literaturii americane. Autoarea a scris acest bildungsroman observându-şi familia şi vecinii, dar analizând şi un eveniment ce a avut loc în oraşul său natal în 1936. E vorba despre un viol şi un caz de inegalitate rasială, mereu o problemă în sudul Statelor Unite.

Atticus este personajul central, un avocat de vârstă medie, care îl apără pe un bărbat de culoare, acuzat de violul unei femei albe. Avocatul îşi atrage asupra sa ura pentru că îl apără pe acel bărbat.

5. Alice în ţara minunilor, varianta de colorat

Carte colora

Această versiune a creaţiei pe LSD a lui Lewis Carroll este o carte de colorat, cu ilustraţii originale de Sir John Tenniel şi include aventurile lui Alice în Wonderland, dar şi "Through the Looking Glass". Costă 52.99 lei la Elefant.ro

6. Creative Flip Book Page LED Nightlight

Lampa citit

Şi pentru că uneori citim la lumina unei lămpi interesante, am găsit aşa ceva le GearBest.com E o lampă în formă de carte răsfoită, care costă 31 de dolari. Emană o lumină albă caldă, şi foloseşte tehnologie LED. Se poate închide şi deschide ca o carte, ba chiar roti la 180 de grade. Se închide magnetic pentru a nu se deschide din greşeală. O excelentă lampă romantică pentru cei care mai citesc azi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×