Suportul Windows Phone 8.1 încetează pe 11 iulie; Apusul unei epoci e aici

3.068 ori
<b>Suportul Windows Phone 8.1 încetează pe 11 iulie; Apusul unei epoci e aici</b>Peste câteva ore începe ziua de 11 iulie, momentul când va înceta suportul oficial pentru Windows Phone 8.1 din partea Microsoft. Ştiam de această dată şi ştiam şi intenţia Microsoft, deci nu ne putem declara surprinşi. Hai să vedem ce înseamnă totuşi..

Peste câteva ore începe ziua de 11 iulie, momentul când va înceta suportul oficial pentru Windows Phone 8.1 din partea Microsoft. Ştiam de această dată şi ştiam şi intenţia Microsoft, deci nu ne putem declara surprinşi. Hai să vedem ce înseamnă totuşi asta pentru utilizatori.

Au trecut puţin peste 3 ani de când Windows Phone 8.1 a fost lansat, în varianta sa publică. Pe atunci Microsoft promitea 36 de luni de actualizări şi suport fără întrerupere, ceea ce înseamnă fix 3 ani şi s-au ţinut de promisiune, ce e drept. Ultimul release a fost cel GDR2, care a venit în primăvara lui 2015, deci a trecut ceva vreme de la ultimul patch, bug fix sau pachet software pe care l-au văzut terminalele cu WP 8.1.

Microsoft pariază acum pe Windows 10 Mobile, sau orice alt plan misterios mai au pentru viitorul segmentului telecom. Cine are un telefon cu Windows Phone 8.1 se expune practic la o grămadă de riscuri de securitate dacă rămâne la acel OS şi nu trece la Windows 10 Mobile. asta evident dacă telefonul e compatibil... Cert e că asistăm la finalul unei epoci, al unui experiment eşuat, din care Microsoft nu pare a fi învăţat mare lucru.

A pierdut un CEO (şi) pe tema asta, dar Windows 10 Mobile rămâne cumva în viaţă... Până nu apare un Surface Phone şansele sunt minime să vedem Win 10 Mobile proliferând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×