Turul Magazinelor #275: Destiny 2 disponibil pe PS4, sursă modulară silenţioasă la lichidare, aparat de curăţare cu ultrasunete

1.225 ori
<b>Turul Magazinelor #275: Destiny 2 disponibil pe PS4, sursă modulară silenţioasă la lichidare, aparat de curăţare cu ultrasunete</b>Ne mai gândim și la gameri în turul magazinelor de astăzi și vă anunțăm cu această ocazie că jocul Destiny 2 este acum disponibil la vânzare pentru consola PlayStation 4. Mai avem și recomandări pentru cei care se joacă pe PC, cum este cazul acestei

E joi, dar miroase serios de tot a weekend, fie şi numai pentru faptul că se anunţă ultimul weekend cu temperaturi de 30 grade. Ca atare avem o cameră de vânătoare, care vă scoate la aer liber pentru hobby, dar şi un joc nou de PS4, care va ţine în casă dacă e cazul de lene. Avem o sursă modulară silenţioasă la preţ bun, un gadget profi pentru curăţare de bijuterii şi ceasuri şi am găsit şi o tabletă pentru cei mici. Bonus, un smartphone pe care îl avem în teste şi care e şi mai ieftin acum.

1. Sursă Modulară Be quiet Straight Power 10

Be quiet Straight Power 10

O sursă modulară de 700 W sună excelent pentru orice PC, indiferent câte nebunii de plăci grafice duale aveţi la bord sau chiar noul procesor Core i9. Este o sursă silenţioasă, care costă 499 lei la Cel.ro, mulţumită unei lichidări de stocuri. Ventilatorul va sta mereu la turaţii mici şi nu veţi auzi aproape deloc această sursă. Oamenii cu Core i7 care au încercat acest model s-au declarat mulţumiţi.

2. Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017)

Noi avem în teste aceste zile la Mobilissimo.ro un telefon Samsung Galaxy J5 (2017), pe care colegul Alex l-a scos recent din cutie. Majoritatea retailerilor propun preţuri de 1100 de lei pentru acest smartphone, sau chiar peste, dar Eurogsm.ro îl are la un preţ mult mai bun. Se remarcă prin designul metalic subţire şi camera frontală de 13 MP cu blitz LED, evoluţie de la camera de 5 MP a predecesorului.

Vine şi cu un CPU Exynos destul de capabil, clar superior celui Snapdragon de pe J5 de anul trecut.

3. Destiny 2 PS4 + bonus armă exotică Coldheart

Destiny 2 PS4

Mult aşteptatul joc de la Bungie, Destiny 2 a debutat în această săptămână pe PS4 şi Xbox One. La eMAG.ro nu mai figurează în stoc, dar îl găsiţi la Mediagalaxy.ro la suma de 269 lei, la pachet cu o armă exotică Coldheart. Acum are aportul unor actori vocali din seriale ca "Suits" sau "Fringe" şi a primit şi o poveste solidă. Arată fantastic pe console şi televizoare 4K HDR. Modul de joc Crucible a rămas în vigoare, cu lupte de 4 versus 4.

Pentru Xbox One îl găsiți aici.

4. Cameră vânătoare iHunt 300

Camera vanatoare

Unii dintre noi au ca hobby pescuitul, alţii preferă vânătoarea. Vânătorii specialişti au şi gadget-uri pe măsură, precum această cameră specială vândută de iHunt la suma de 550 lei. Are o cameră foto/video pentru zonele de interes izolate, precum păduri, zone montane şi vine cu senzor de mişcare şi stocare automat a alertei pe card. Rezoluţia este de 12 MP şi are şi LED-uri infraroşu pentru vânătoarea pe timp de noapte.

Puteţi instala oriunde acest mecanism, care vine cu autonomie de până la 5 luni şi cu 8 baterii la pachet, plus opţiune de încărcare pe bază de panou solar. Culoarea de camuflaj face aparatul greu de depistat.

5. Aparat curățare cu ultrasunete GT Sonic VGT-800

GT Sonic VGT-800

Unii dintre noi au nevoie să cureţe obiecte sensibile, fie pentru job, fie pur şi simplu pentru întreţinerea lor. Aici intervine un echipament de curăţare cu ultrasunete, precum acesta vândut de GearBest.com la preţul de 44 dolari. Poate curăţa bijuterii, echipamente medicale, echipamente de laborator, componente de automobile, arme, gloanţe, circuite şi componente PC.

Dacă veţi căuta online aparate de gen sar de 100 de dolari de obicei.

6. Tabletă Ametoys 

Ametoys

Înainte să puneţi în mâna copilului de 5 ani o tabletă iPad, ar fi mai bine să îl lăsaţi să înceapă cu ceva mai mic şi mai ieftin. Un exemplu este această tabletă de 8.5 inch cu ecran LCD, de la brandul Ametoys. Costă doar 12 euro la TomTop.com şi permite celui mic să deseneze în tihnă, ştergând apoi tot pe panoul respectiv, printr-o apăsare de buton.

Rezistă la impact şi are un magnet în spate care va permite să o lipiţi de frigider. Cântăreşte doar 95 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×