Microsoft Arrow Launcher se numeşte acum Microsoft Launcher, evoluează la nivelul următor

1.939 ori
<b>Microsoft Arrow Launcher se numeşte acum Microsoft Launcher, evoluează la nivelul următor</b>Celebrul Arrow Launcher trece printr-o transformare în aceste zile, una ce ține de numele oficial pe care îl poartă. Astfel, software-ul va fi cunoscut de acum înainte drept Microsoft Launcher. Sunt pregătite și alte noutăți interesante pentru

Se pare că e ziua lansării produselor Microsoft de pe Android şi iOS azi, pentru că după ce am aflat că browser-ul Microsoft Edge va sosi pe acele platforme, acum aflăm că launcherul Microsoft Arrow are un nume nou. Microsoft Launcher este acum numele oficial şi noul produs este disponibil sub formă de preview.

Microsoft Launcher

Fostul Arrow Launcher trece practic la nivelul următor şi va fi disponibil sub formă de preview în Google Play Store. Toţi cei care foloseau deja Arrow Launcher în beta au primit deja actualizarea. Noul release este bazat pe Fluent Design, oferă mai multe opţiuni de personalizare şi extra funcţii. Ultima mare actualizare a launcher-ului aducea o funcţie de sincronizare a datelor cu PC-ul via OneDrive. 

Anul trecut a primit şi live wallpaper, colaj sau ascunderea fotografiilor. Arrow Launcher a fost apreciat pentru design-ul curat şi aerisit, pentru conectarea la serviciile Microsoft şi pentru faptul că pur şi simplu e "altceva" decât aveam pe piaţ în ultima vreme. Nouă versiune oferă acces la fotografiile şi documentele deschise recent şi este integrat cu funcţionalitatea Microsoft Continue on PC.

Microsoft Launcher vă permite să faceţi swipe în dreapta pentru a accesa un feed personal cu evenimente, aplicaţii folosite frecvente şi alte date de gen. Rămâne şi foarte personalizabil, la nivel de fundaluri, culori şi acum şi gesturi. Veţi putea încerca noua versiune accesând acest link.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×