Turul Magazinelor #32: Galaxy S7 Edge Batman la giga preţ şi o variantă cu preţ mai puţin eroic, gadgeturi pentru jurnalişti si robot-aspirator

2.326 ori
<b>Turul Magazinelor #32: Galaxy S7 Edge Batman la giga preţ şi o variantă cu preţ mai puţin eroic, gadgeturi pentru jurnalişti si robot-aspirator</b>Azi ne diversificam paleta şi spre zona accesoriilor şi pentru că Turul Magazinelor semnalează şi oferte ciudate, nu doar super oferte ne oprim asupra unui model Samsung Galaxy S7 Edge care are un preţ gigantic, chiar şi pentru o versiune specială Batman.

Azi ne diversificam paleta şi spre zona accesoriilor şi pentru că Turul Magazinelor semnalează şi oferte ciudate, nu doar super oferte ne oprim asupra unui model Samsung Galaxy S7 Edge care are un preţ gigantic, chiar şi pentru o versiune specială Batman. În acelaşi timp am găsit şi un Galaxy S7 Edge la un preţ ceva mai bun, gadgeturi pentru jurnalişti, o dronă high end şi aspirator robotic. Toate acestea mai jos!

1. Samsung Galaxy S7 Edge la preţ bun şi... nebun

Atunci când am auzit că evoMAG.ro a coborât Galaxy S7 Edge sub pragul psihologic de 3000 de lei am zis "not bad" şi am purces spre compari.ro, căutând oferte mai bune. Acolo am găsit oferte mai... rele, precum un Galaxy S7 Edge Batman Edition la un uriaş 5034 lei. Bine că e la reducere de la 5299 lei, altfel nu ştiu ce mă făceam. Încerc să mă dumiresc ce e aşa special la el, de îl vinde Quickmobile.ro la acest preţ.

Are 32 GB stocare, deci nu vine cu vreo super stocare, dar are imprimeu cu Batman e drept şi aduce şi ochelari 3D VR la pachet. Dacă e vorba despre un Samsung Gear VR  tot nu se justifică preţul, aproape dublu faţă de un S7 normal. Şi dacă ai toate filmele Batman făcute vreodată în varianta Blu-ray la pachet tot nu ajungi la preţul acela.

De fapt nici nu ar fi o variantă specială Batman, după cum a arătat un research al meu pe web, ci o versiune legată de jocul Injustice: Gods Among Us, teoretic cu ceva vouchere legate de joc la pachet. În fine, rămânem la  oferta evoMAG.ro, de 2999 lei pentru că e mai bună.

2. Reportofon pentru jurnalişti Benjie S5 OLED 8 GB

Benjie S6 OLED

De fiecare dată când vedem ştiri de la parchet sau stadion, reporterii au fie un microfon cât un pom, fie un reportofon de pe vremea lui bunicu', fie folosesc un Galaxy S6, S7 sau iPhone. La bază, nimic nu se compară cu un reportofon modern, precum acest Benjie S6 OLED, care nici nu costă mult. E găsit la 18.99 dolari pe Gearbest.com şi aduce 8 GB stocare, suport MP3, iluminare specială albă pentru utilizarea nocturnă şi o carcasă rezistenta din aluminiu, pentru momentele când îl enervaţi pe Gigi Becali.

Suportă şi carduri microSD, înregistrare în format WAV şi MP3, dar permite şi ascultarea de muzică HiFi.

3. Dronă DJI Mavic Pro Quadcopter

Acesta este un produs pentru cei care nu sunt doar pasionaţi de drone, ci fac din asta o profesie şi o obsesie. Costă 5399 lei la Quickmobile şi e vorba aici despre un produs DJI Mavic Pro Quadcopter cu garanţie pe 2 ani şi disponibilitate din noiembrie, deci e destul de fresh. Are o cameră 4K stabilizata, fiind deci ideală pentru a viziona meciuri sau concerte clandestin sau pentru înregistrarea lor oficiala să zicem.

Are 5 senzori vizuali şi poate detecta obstacole până la 15 metri, dar şi să le ocolească. Se poate conecta la 20 de sateliţi şi poate ateriza în locul de unde a decolat.

4. Aspirator Ilife X5 Smart Robotic

 Ilife X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner

Încă de când au apărut roboţeii aceia de aspirare Roomba, mă gândesc să îmi iau aşa ceva, mai ales că fac mai toată treaba singuri şi sunt şi silenţioşi. Un Ilife X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner e "the next best thing", la preţul de 129.91 dolari prin Gearbest.com. Nu face mult zgomot, poate urca pante cu înclinare de 15 grade şi se descurcă şi cu resturi de confeti, mucuri de ţigară, cenuşă, seminţe, fasole sau o suprafaţă precum ciment, ceramică sau covor.

Are şi un sistem anti coliziune, care îl face să evite obstacolele.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×