ASUS ZenFone 3 Unboxing (ZE520KL): ASUS trece la sticlă şi metal, renunţă la compromisuri (Video)

2.042 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Unboxing (ZE520KL): ASUS trece la sticlă şi metal, renunţă la compromisuri (Video)</b>Ieri am participat la debutul gamei ASUS ZenFone 3 în România, ocazie cu care v-am oferit şi un hands on care făcea diferenţa între modelele principale ASUS ZenFone 3. Azi vă prezentăm şi unboxing-ul variantei de 5.2 inch, cunoscută şi că ASUS ZenFone 3

Ieri am participat la debutul gamei ASUS ZenFone 3 în România, ocazie cu care v-am oferit şi un hands-on care făcea diferenţa între modelele principale ASUS ZenFone 3. Azi vă prezentăm şi unboxing-ul variantei de 5.2 inch, cunoscută şi că ASUS ZenFone 3 ZE520KL. Terminalul ar trebui să coste în jur de 1.400 lei pe piaţa locală.

ASUS ZenFone 3, continutul cutiei

Are la rândul său 2 sub versiuni, una cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare şi una cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Noi o avem pe a doua şi în cutie găsim o cheiţă metalică pentru accesul la slot-uri, cablul USB Type-C, încărcătorul de 5V, 2A şi 10W, dar şi o pereche de căşti ce seamănă cu cea care venea cu modelele ZenFone 2. Mai primim şi manual şi dopuri pentru căşti.

ASUS ZenFone 3 Unboxing

Terminalul în sine renunţă la plasticul şi masivitatea lui ZenFone 2, în favoarea a două panouri din sticlă 2.5D, în faţă şi spate, plus o ramă metalică ce abia ajunge la 7 mm grosime între ele. Telefonul e foarte compact şi uşor pentru diagonală de 5.2 inch şi cântăreşte doar 144 grame. La interior avem un procesor Snapdragon 625, primim şi slot microSD şi o baterie de 2.600 mAh.

Incarcatorul lui ASUS ZenFone 3

Ecranul are rezoluţie Full HD, iar acest model aduce şi port USB Type-C, două slot-uri SIM şi o cameră selfie de 8 MP. Camera principală e unul din punctele forte ale terminalului, cu rezoluţie de 16 MP, stabilizare optică, telemetru laser, PDAF şi captura video 4K. Sub ea se află un scanner de amprente cu design inedit, în stil "gaura cheii" unei uşi.

Anul trecut modelele ZenFone 2 făceau compromis la capitolul materiale premium, luminozitatea ecranului şi unele dintre ele şi la cameră. În acest an, la prima vedere compromisurile au dispărut şi în mod surprinzător preţurile nu au crescut foarte mult. Revenim cu review curând.

ASUS ZenFone 3, prețuri actualizate:

ASUS ZenFone 3 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×