Asphalt Street Storm Racing Review (ASUS ZenFone 4 ZE554KL): curse liniuţă bune pentru pasionaţii de racing... vreo 5 minute (Video)

1.785 ori
<b>Asphalt Street Storm Racing Review (ASUS ZenFone 4 ZE554KL): curse liniuţă bune pentru pasionaţii de racing... vreo 5 minute (Video)</b>Pe smartphone-ul ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) ne-am jucat și titlul Asphalt Street Storm Racing, joc de curse de tip liniuță care la un moment dat se învăluie într-un strat de plictiseală. Nu există prea multe lucruri de făcut aici, ci doar

Am mai precizat şi la testele de jocuri gen CSR Racing că nu înţeleg atractivitatea curselor "liniuţă", nici în realitate şi cu atât mai puţin în jocuri. Respect totuşi această pasiune şi o înţeleg oarecum. Gameloft face ce ştie mai bine şi anume clonează CSR Racing prin Asphalt Street Storm Racing, pe care l-am testat pe telefonul ASUS ZenFone 4 ZE554KL.

Asphalt Street Storm Racing

Este un titlu gratuit în Play Store şi App Store, care a debutat cu câteva luni în urmă şi care are ENORM de multe loading screen-uri. Nu mai vorbesc ca una din 3 dăţi când jucam jocul se şi bloca la intrarea în aplicaţie. Jocul se axează pe multiplayer, dar are şi un soi de pseudo poveste, care implică o serie de curse contra unor crew-uri din oraşe de pe tot globul. Cursele în sine durează vreo 15 secunde şi sunt practic un joc de atenţie şi agilitate tactilă.

Asphalt Street Storm Racing

Trebuie doar să aduceţi indicatorul în zona verde pe vitezometru, atât la pornire, cât şi pe parcursul cursei, schimbând vitezele la timp. Aveţi şi buton de NOS şi puteţi "fura startul" la început cu maxim o secundă. Dacă mă întrebaţi pe mine, m-am distrat mai mult salivând la maşinile de top, toate AMG-urile şi LaFerrari-urile imposibile de deblocat fără o valiză de bani. Avem şi un sistem amplu de upgrade, cu o tonă de reglaje şi o duzină (sau mai mult) de modificări de făcut.

Asphalt Street Storm Racing

Întrecerile sunt de tip 1 versus 1 sau 1 versus 3 (fiecare pe barba lui evident). Apare şi un element de gambling aici, pentru că atunci când concuraţi cu un gamer real puteţi paria bani pe cursă (bani virtuali evident) şi chiar să vă pariaţi maşina. Nu faceţi totuşi asta decât dacă sunteţi siguri pe voi, pentru că aşa am pierdut eu mândreţe de Renault roşu tunat de 20.000 de dolari.

Pe lângă faptul că avem timere lungi la upgrade-uri, jocul e doldora de reclame şi loading screen-uri, ceea ce e cam enervant. Dacă Gameloft ne-ar fi apreciat şi respectat ceva mai mult pe noi gamerii putea fi un joc interesant, poate peste CSR Racing. Acesta ia nota 7 din 10 și îl puteți descărca de aici pentru Android și de aici pentru iOS.

Asus ZenFone 4 ZE554KL prețuri actualizate:

Prezentare joc Asphalt Street Storm Racing pe Asus ZenFone 4 (ZE554KL)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×