Turul Magazinelor #56: brăţară de supravieţuire în junglă, propolizator pentru imunitate şi posibil cel mai ieftin televizor LED de pe piaţă

1.876 ori
<b>Turul Magazinelor #56: brăţară de supravieţuire în junglă, propolizator pentru imunitate şi posibil cel mai ieftin televizor LED de pe piaţă</b>Ne continuăm aventura printre ofertele magazinelor online și astăzi vă propunem câteva gadget-uri, dar și un televizor foarte interesant prin prisma dotărilor și al prețului de comercializare. Avem pe listă și o brățară de supraviețuire în junglă, un

Dacă e zi ploioasă şi întuneric afară, atunci e momentul să facem shopping şi ca de obicei Turul Magazinelor e aici să vă ghideze printre oferte ce sunt bune şi altele care doar par bune. Azi am găsit posibil cel mai ieftin televizor LED din istoria recentă, un gadget care vă va creşte imunitatea şi unul care vă va ajuta să supravieţuiţi în junglă.

1. Televizor LED Horizon 61 cm (24") 24HL711H

evoMAG.ro a început devreme cu Black Friday-ul, iar unul dintre produsele ce a primit o reducere este şi acest televizor LED Horizon de 61 cm. Avem de-a face cu un model HD Ready, cu preţ de doar 449 lei, suma care nici măcar nu îţi poate aduce un smartphone capabil, deci vă daţi seama cât de accesibil e preţul pentru un TV.

Acest model are o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, contrast de 3000:1 şi unghiuri largi de vizualizare. Vine cu un port HDMI, acustică Dolby şi un port USB 2.0, dar şi slot CI+. Cântăreşte doar 3.8 kg şi scapă de motion blur cu ajutorul lui Clear Motion Engine, astfel că fiecare alergătură a lui Tom Cruise pe ecran nu se va lăsa cu rău de mişcare. E excelentă și garanția pe 5 ani.

2. Propolizator Propolair Kontak L1

Propolizator

Sunt multe chestii pe care le poţi dispersa în aer pentru a te simţi bine, de la esenţe fructate şi florale, la săruri marine şi aparent şi propolis. Un propolizator precum cel de la eMAG.ro se ocupă cu aşa ceva, iar el costă 405 lei. El este practic un aparat de aromaterapie, care difuzează în aer particule de propolis, oferind protecţie antibiotică naturistă, în această perioadă a virozelor.

Va face acest lucru încălzind propolisul până la punctul de topire şi apoi va elibera componenta sa esenţială pentru imunitate. Cei care au astm, rinită alergică, bronşită, tuse, gripe şi raceli, dar şi laringită şi alergii îşi vor alina suferinţele cu acest aparat.

3. Brăţara de supravieţuire Paracord

Bratara de supravietuire

Am auzit de bricege 5 în 1, dar o brăţară 5 în 1 îmi e străină. Mă surprinde deci să văd că un astfel de produs costă doar 1.97 dolari pe GearBest.com. Acest model include o busolă, un fluier, un cremene pentru aprins focul, dar şi un mic cuţit. Se poate purta la încheietură ca un ceas, având o curea foarte rezistentă. Mai mult decât atât, putem folosi brăţara ca o frânghie de siguranţă, pentru a lega echipamentele din tabără, încât să nu le ia vântul sau apa.

4. Genţi şi ghiozdane de tip "man purse" la preţuri bune

Geanta

Dacă vreţi să vă purtaţi telefonul, tableta sau laptopul în ceva mai comod decât un ghiozdan masiv care e bun de mers pe munte, azi am găsit câteva modele interesante la magazinul Banggood.com. Unele genţi sunt impermeabile, altele sunt elegante şi fabricate din piele. Avem şi unele cu look vintage, modele unisex, genţi de cărat pe umăr, oblic pe piept sau la brâu.

Geanta

E interesant şi că unul dintre modele, "Men Casual Oxford Outdoor Anti-Theft Crossbody Bag Chest Bag" se recomandă ca antifurt şi costă doar 26.72 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×