Turul Magazinelor #59: Civilization VI în ediţie specială, proiector HUD pentru maşină şi seif pentru momentul când pleci în vacanţă

1.018 ori
<b>Turul Magazinelor #59: Civilization VI în ediţie specială, proiector HUD pentru maşină şi seif pentru momentul când pleci în vacanţă</b>Începem săptămâna cu o nouă rundă de recomandări de produse parte din seria Turul Magazinelor, produs ce beneficiază de prețuri foarte bune în această perioadă. Avem din nou un joc pe lista noastră, și anume titlul Civilization VI în ediție specială

Chiar dacă a început o nouă săptămână, asta nu ar trebui să ne oprească din gaming, din distracţie şi din mersul cu maşina pe străzile mai mult sau mai puţin înceţoşate ale ţării. La finalul lunii trecute apărea un joc Civilization nou, al şaselea din serie şi cum ştiu multă lume interesată de joc, vedem cum arată preţul sau la 2 săptămâni de la debut, dar aruncăm şi un ochi peste cât costă un seif, dacă plecaţi în vacanţă şi nu vreţi să vă lăsaţi bunurile pe afară.

1. Proiector HUD pentru parbrizul maşinii

Proiector HUD

Pe GearBest.com poţi să găseşti cele mai trăznite gadgeturi, inclusiv acest mini proiector cu HUD pentru parbrizul maşinii tale. El are şi o alertă de viteză maximă depăşită şi costă 33.18 dolari, după o reducere. Produsul va afişa în faţa ochilor voştri, direct pe parbriz informaţii, precum viteza, RPM, temperatura şi alte date.

Gadgetul cântăreşte 98 de grame, e de tip plug and play şi e foarte uşor de conectat şi setat. Are şi alarmă specială anti oboseală a şoferului, după o perioadă de condus de 4 ore, amintindu-vă să luaţi o pauză, dar şi ajustare automată a luminozităţii şi sugestii luminoase pentru economisirea de combustibil. De asemenea, acest HUD va mai oferă şi sugestii când să schimbaţi viteza în mod ideal, poate o funcţie utilă şi pentru cei care fac curse liniuţă.

2. Seif standard compact Yale

Seif

Văd că tot mai multă lume alege să plătească pe cineva să le facă curat în casă şi ca atare apar şi suspiciuni şi riscuri, dacă sunteţi genul care ţine banii la saltea. Astfel, nu strică un mic seif, pentru bijuteriile de familie, ceasul ăla scump cumpărat în vacanţa din afară sau evident pentru bani. Un seif compact Yale costă 199 lei la eMAG.ro, după o reducere, cântăreşte 5 kg şi are o tastatură digitală programabilă şi uşor de operat.

E confecţionat din oţel şi are inchidere cu cifru şi cheie.

3. Sid Meier's Civilization VI PC

Civilization VI

Pasionaţii de jocuri de strategie pursânge, precum Age of Empires sau Heroes adoră de obicei şi seria Civilization. La finalul lunii octombrie a debutat Civilization VI şi dacă el este epuizat în acest moment la Altex.ro, în varianta de PC, l-am găsit totuşi la alţi retaileri. Mai mult decât atât am descoperit şi o ediţie aniversară cu nişte bonusuri binevenite.

Civilization VI

Jocul costă în versiunea de baza 229 lei la eMAG.ro, sau îl puteţi lua de pe Amazon la 59.96 dolari. Creat de către Firaxis Games şi publicat de către 2K Games, titlul e disponibil şi pe Windows, dar şi pe OS X, iar pe viitor va primi şi o portare pe Linux. Scopul este vă conduceţi civilizaţia de-a lungul mileniilor şi să deveniţi o putere globală.

Civilization VI

La bază, acest titlu este o strategie turn based, în care unul sau mai mulţi jucători concurează cu adversari ai AI-ului pentru a îşi creşte civilizaţia. Putem cerceta tehnologii, crea armate şi imperii, să ne implicăm în diplomaţie şi chiar să ajungem în ere SF. Ediţia specială aniversară de 25 de ani costă 389 lei şi include conţinut bonus din ediţia Digital Deluxe, bonusul de precomandă Aztec Pack, un album art de 100 de pagini hardcore şi set exclusiv de monede comemorative, cu suport pentru prezentare.  Toate recenziile jocului au avut note peste 9, deci îl recomandă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×