Turul Magazinelor #47: unelte pentru meşteri şi reparaţii de placi bază/telefoane, ceva pentru bebeluşi şi o coardă de sărit smart

1.168 ori
<b>Turul Magazinelor #47: unelte pentru meşteri şi reparaţii de placi bază/telefoane, ceva pentru bebeluşi şi o coardă de sărit smart</b>În ziua de azi poţi să pui cuvântul smart după orice şi e total realizabil. Sunt convins că există ciorapi smart, ciocolată smart, corturi smart şi casolete de mititei smart. Revenind la realitate, noi am descoperit o coardă de sărit smart azi, însoţită..

În ziua de azi poţi să pui cuvântul smart după orice şi e total realizabil. Sunt convins că există ciorapi smart, ciocolată smart, corturi smart şi casolete de mititei smart. Revenind la realitate, noi am descoperit o coardă de sărit smart azi, însoţită de câteva gadgeturi foarte utile, în acest tur al magazinelor de început de săptămână. Iar preţurile nu-s rele deloc.

1. Coardă inteligentă de sărit Tangram

Ei bine da, există la Quickmobile.ro o coardă de sărit inteligentă, care costă 349 lei şi vine cu garanţie pe 2 ani. Subliniem garanţia pentru că astfel de jucării sunt uzate ca lumea dacă eşti vreun boxeur sau obsedat de fitness. Gadgetul are două mânere mari cilindrice pe care nu vă recomandăm să le luaţi cu voi în bagaje la aeroport, pentru că pot fi confundate cu jucării sexuale sau arme.

Gadgetul se conectează la telefon printr-o aplicaţie dedicată şi afişează numărul de sărituri, de calorii arse, dar afişează şi recomandări pentru antrenamentul de tip HIIT. Coarda se sincronizează cu o platformă smart Gym pe iOS, pe Apple Watch, chiar şi pe Pebble şi Android. Mai mult decât atât, Tangram integrează şi un sistem de LED-uri în firul coardei, care afişează datele de fitness ca şi cum ar fi suspendate în aer. Cât de cool e asta?

2. Nebulizator OMRON DuoBaby cu aspirator nazal pentru bebeluşi

Nebulizator OMRON DuoBaby cu aspirator nazal pentru bebeluşi

Dacă ai Facebook ai inevitabil şi vreo 2-3 proaspete mămici pe acolo şi printre darurile de botez TREBUIE să le iei aşa ceva. Nu de alta, dar un Nebulizator OMRON DuoBaby cu aspirator nazal pentru bebeluşi e o economie la 340 lei la eMAG.ro faţă de (Doamne Fereşte) infecţiile celui mic, tratamente sau kilograme de şerveţele pentru şters secreţiile nazale ale celui mic.

Nu ştiu dacă ştiţi, dar un bebeluş nu poate să îşi tragă nasul ca noi cei mari şi are nevoie de un aspirator nazal de genul. Omul cât trăieşte învaţă! Aparent BuoBaby este singurul gadget de genul de pe piaţă şi e ideal pentru bebeluşii între zero şi 2 ani, care pot dezvolta până la 8 afecţiuni respiratorii pe an.

3. WLXY P - 800 80pcs High Speed Rotary Tool Kit Fits Dremel Bits Set  -  COLORMIX

Dacă sunteţi genul care meştereşte mult şi îi place să repare micile obiecte şi gadgeturi din casă (dar și mecanisme și electrocasnice mai complexe), atunci această trusă e pentru voi. Costă 29.20 dolari la GearBest.com şi include un soi de şurubelniţă electrică/burghiu , plus o tonă de vârfuri şi mici accesorii asociate. Am văzut pe YouTube persoane reparând plăci de bază cu aşa ceva şi chiar folosind un capăt cu o mică flacără.

WLXY P - 800 80pcs

Unii au şi lipit componente, au răzuit excesul de material, sau au folosit chiar şi un capăt special cu o rotiţă metalică pentru a tăia lemn sau carton, plus multe, multe alte scopuri. Avem şi perii incluse pentru a curăţa componente şi o tonă de burghie pentru a enerva şi vecinii. Must have!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×