Un gamer pe Xbox One s-a întrecut în jocul Forza Horizon 3 cu un prieten care decedase în urmă cu un an

1.653 ori
<b>Un gamer pe Xbox One s-a întrecut în jocul Forza Horizon 3 cu un prieten care decedase în urmă cu un an</b>Aflăm astăzi detalii despre o întâmplare fascinantă, una ce implică jocul Forza Horizon 3. După cum bine știți acesta este un titlu de tip racing, unul care aduce și ceva numit -  Drivatar-uri - un soi de ghost al gamer-ului care va

Un post care a ajuns viral pe Reddit în ultimele zile ne oferă o privire asupra a ceea ce se va întâmpla în viitor cu identităţile noastre electronice, după moarte. Astfel, un gamer care se juca Forza Horizon 3 pe Xbox One a dat peste contul unui prieten care decedase în 2015 şi chiar s-a întrecut cu avatarul său.

Să vă explic ce se întâmplă: jocul acesta are aşa numite Drivatar-uri, adică un fel de "ghost" al gamerului care îi copiază stilul de şofat şi istoricul curselor pentru a îi simula acţiunile, chiar şi când nu se află online. Astfel, prietenii se pot întrece cu tine chiar dacă nu eşti pe consola. Funcţia apărea prima oară în Forza Motosport 5 în 2013, iar drivatar-urile apăreau şi în alte jocuri din seria Forza.

Gamerul "Spartanseverdie" s-a declarat impresionat şi nostalgic cu privire la aceasta funcţionalitate, pentru că a fost ca şi cum prietenul său era în viaţă şi ar fi făcut o cursă cu el. Având în vedere evoluţia tehnologiei la nivel de boţi, reţele de socializare şi profiluri, pe viitor vom ajunge să simulam şi prezenţa gamerilor lângă noi, la jocurile multiplayer şi vom păstra profilul comportamentului lor, chiar şi când nu vor mai fi.

Din păcate, ideea de multiplayer se distruge astfel, dar faptul că poţi rezuma comportamentul unei persoane într-un joc printr-un profil de tip "ghost" e fascinant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×