iHunt aduce la vânzare un telefon deosebit a cărui cameră dispune de vedere nocturnă; Iată cât costă Lumigon T3

1.527 ori
<b>iHunt aduce la vânzare un telefon deosebit a cărui cameră dispune de vedere nocturnă; Iată cât costă Lumigon T3</b>Descoperim astăzi în oferta celor de la iHunt.ro un produs cu adevărat deosebit și anume smartphone-ul Lumigon T3 care se remarcă atât prin design-ul său, cât și prin camera foto cu vedere nocturnă. Aceasta integrează un senzor IR

Astăzi am descoperit în oferta celor de la iHunt.ro un dispozitiv cu totul și cu totul special și anume primul smartphone de pe piață ce aduce o cameră cu vedere nocturnă. Acesta a debutat în urmă cu două veri și ajunge să fie mai accesibil acum odată cu reducerea oferită de către retailerul de față. Din rândurile de mai jos aflați ce alte dotări mai aduce telefonul numit Lumigon T3 și desigur suma la care se vinde!

Lumigon T3

Trebuie spus că smartphone-ul vine din partea unei mici companii daneze și că acesta dispune de un ecran de 4.8 inch cu rezoluție HD și tehnologie Super AMOLED, caracteristici nu tocmai moderne dar care pot fi trecute cu vederea dacă ținem cont de adevăratul punct forte - acela al camerei cu vedere nocturnă din spate.

Lumigon T3

Este vorba despre o unitate de 4 megapixeli însoțită de două LED-uri cu infraroșu ce permite captura foto și video chiar și în condiții de beznă, lumina IR folosită aici fiind invizibilă ochiului liber. Pe lista sa de dotări mai are un procesor octa-core de 2.2 GHz, 3 GB RAM, 128 GB de stocare flash, scanner de amprente, emițător infraroșu și difuzoare stereo.

Aflați că acest telefon se vinde în momentul de față la prețul de numai 1.099 lei, dispozitiv care se remarcă în mod deosebit prin camera sa cu vedere nocturnă. Mai jos aveți alte câteva reduceri actuale iHunt, dar pentru lista completă de promoții trebuie să accesați pagina retailerului de aici!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×