iHunt One Love: Design "cu greutate", pentru utilizare îndelungată fără scăpări pe jos

1.038 ori
<b>iHunt One Love: Design "cu greutate", pentru utilizare îndelungată fără scăpări pe jos</b>Există 3 tipuri de telefoane pe lumea asta, când vine vorba de confort de utilizare: telefoanele masive şi grele, cele medii şi cele uşoare şi slim. iHunt One Love s-ar înscrie undeva între mediu şi apropiat de zona masivităţii, prezentându-se ca un..

Există 3 tipuri de telefoane pe lumea asta, când vine vorba de confort de utilizare: telefoanele masive şi grele, cele medii şi cele uşoare şi slim. iHunt One Love s-ar înscrie undeva între mediu şi apropiat de zona masivităţii, prezentându-se ca un phablet de 5.5 inch cu talie peste medie, de 9.9 mm.

Asta îl face la fel de gros ca OnePlus 2, dar mai uşor cu 5 grame măcar, la ai săi 170 de grame. Masivitatea îi asigură aici o siguranţă a utilizării şi garantează că stă bine în mâna ore întregi de gaming sau filme. În spate găsim un capac din policarbonat, care se detaşează şi ataşează destul de uşor şi ascunde două slot-uri SIM şi unul microSD, dar şi o baterie neînlăturabilă, cel puţin nu de către utilizatorului de rând.

Cu construcţie solidă, panou 2.5D şi rama metalică, telefonul nu e rău pentru preţul plătit. Zona frontală e totuşi magnet de amprente. Aderenţa este bună, butoanele au feedback OK, iar utilizarea cu o singură mână nu ne-a pus probleme. Pentru un terminal cu ecran de 5.5 inch şi în această gamă de preţ aş spune că designul e acceptabil spre bun.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×