Lenovo Yoga Book: Design premiant, arta modernă şi Star Trek devenit realitate

1.440 ori
<b>Lenovo Yoga Book: Design premiant, arta modernă şi Star Trek devenit realitate</b>Foarte puţine tablete din acest an ne-au stârnit vreun "wow" de admiraţie la capitolul design, ba chiar Lenovo Yoga Book e prima tabletă care a stârnit vreodată o apreciere de genul. Şi asta pentru că vine cu un design unic, pe baza unei balamale cu..

Foarte puţine tablete din acest an ne-au stârnit vreun "wow" de admiraţie la capitolul design, ba chiar Lenovo Yoga Book e prima tabletă care a stârnit vreodată o apreciere de genul. Şi asta pentru că vine cu un design unic, pe baza unei balamale cu rotiţe metalice şi un soi de "şenile" precum cele de tanc, extrem de versatile la rotirea tabletei la 360 de grade.

Terminalul are câte o secţiune groasă de câte 4 mm (tableta şi respectiv tastatura touch), atingând o talie incredibilă de sub 9 mm în total. E un dispozitiv destul de greu totuşi la 690 de grame, cu 250 de grame peste un iPad Pro 9.7, dar ţinem cont că ecuaţia include şi o tastatură totuşi. Construcţia e solidă, pe bază de aluminiu şi magneziu, iar Yoga Book vine pe nuanţele "Gunmetal Gray" şi "Champagne Gold".

E un device elegant, cu o balama ingenioasă şi foarte flexibilă, conectând tableta la tastatură. Cele 4 moduri de utilizare sunt notebook, tent (tabletă aşezată folosind tastatura ca kickstand pentru vizionare video), tabletă (tastatura rabatată în spate) şi plat, întins pe masă pentru o scriere mai uşoară/desen cu stylus-ul.  Acesta e cel mai bun design de tabletă din 2016 şi o tastatură pe măsură, a cărei iluminare mă duce la pupitrele din serialul Star Trek din copilărie.

Chiar dacă suntem în 2016, sunt tehnologii al căror feeling rămâne SF!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×