Motorola Moto Z Play: Design care provoacă pasiuni şi controverse

1.408 ori
<b>Motorola Moto Z Play: Design care provoacă pasiuni şi controverse</b>Motorola Moto Z Play are o abordare diferită de design faţă de Moto Z, dar câteva idei de baza tot păstrează. Spre exemplu rămâne cu o zonă frontală glossy şi un spate la fel de glossy, ba chiar şi mai lucios. Să vă ferească Sfântul de o zi cu soare..

Motorola Moto Z Play are o abordare diferită de design faţă de Moto Z, dar câteva idei de bază tot păstrează. Spre exemplu rămâne cu o zonă frontală glossy şi un spate la fel de glossy, ba chiar şi mai lucios. Să vă ferească Sfântul de o zi cu soare puternic, pentru că acest terminal va deveni un adevărat licurici.

Suprafaţa de sticlă din spate tinde să se şi zgârie destul de uşor şi să se umple de amprente şi grăsime. În general formatul de design m-a dus cu gândul la un telefon care are o carcasă bumper ataşată. Mă refer aici la rama metalică a acestui smartphone. Moto Z Play măsoară 7 mm în grosime, ceea ce nu e rău deloc, dar nu se compară cu incredibila talie a lui Moto Z, de 5.2 mm.

Terminalul cântăreşte 165 de grame, tipic aş spune pentru un model cu diagonală de 5.5 inch şi e destul de lat, ceea ce nu îl face deloc uşor de manevrat cu o singură mână. Muchiile sale metalice sunt cam dure la atingere, iar butoanele laterale sunt mici şi uşor de confundat între ele. Construcţia acestui Motorola e solidă şi materialele sunt premium şi ce e cert, e că acest telefon are nevoie de un capac spate (precum cel prezentat de noi) pentru a îşi păstra spatele din sticlă teafăr.

Moto Z era mai sexy, dar acest terminal e parcă mai solid şi în acelaşi timp mai puţin comod. De remarcat şi obişnuita tehnologie de nano coating, care apără terminalul de stropiri cu lichide.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×