Retrospectivă IFA 2018: Lenovo Yoga Book C930 face din nou cool laptopurile cu două ecrane, acum şi cu E Ink

880 ori
<b>Retrospectivă IFA 2018: Lenovo Yoga Book C930 face din nou cool laptopurile cu două ecrane, acum şi cu E Ink</b>În cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin cei de la Lenovo au prezentat o sumedenie de produse iar printre acestea și laptop-ul 2 în 1 numit Lenovo Yoga Book C930. Acesta poate fi numit drept Yoga Book 2 ținând cont de faptul că avem

Lenovo a prezentat o sumedenie de produse la IFA 2018, dar unul care ne-a sărit în ochi a fost Lenovo Yoga Book C930. Poate pentru că am apreciat mult primul Yoga Book, care reuşea în sfârşit să facă ideea de "laptop cu două ecrane" reală. Fara tastatură, doar ecran si input tactil. Urmaşul său aduce şi un panou E Ink în ecuaţie, pentru consum redus şi vine cu hardware actualizat.

Lenovo Yoga Book C930

Greu de crezut că au trecut deja 2 ani de la primul Yoga Book, dar aşa e. Se păstrează în mare formatul de design, cu aceeaşi balama arătoasă, similară cu o şenilă de tanc, sau o curea metalică de ceas. Ambele ecrane de 10.8 inch sunt rotative la 360 de grade, iar ecranul principal este un IPS LCD tactil, cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli. Panoul inferior este cel E Ink cu rezoluţie Full HD şi este la rândul său tactil.

De această dată panoul de input este mai flexibil, care îţi permite să schimbi layoutul tastelor din mers. Poţi face trecerea între diferite limbi străine sau să afişezi caractere speciale. Trackpadul este ascuns, oferind extra spaţiu pentru butoanele QWERTY şi bara Space. Veţi putea totuşi activa un trackpad dacă ţineţi musai. Lenovo foloseşte un Wacom Active Pen cu suport Bluetooth şi suport pentru 4096 grade de presiune.

Are şi recunoaştere a inclinării, are butoane laterle şi o baterie AAAA ce oferă 400 de zile de utilizare. Lenovo Yoga Book C930 vine cu procesor Intel Core m3, Core i5-7Y54, 4 GB RAM şi până al 256 GB stocare SSD. Avem şi grafică Intel HD Graphics 615. O noutate este scannerul de amprente de deasupra ecranului E Ink cu rol de tastatură. De această dată Lenovo nu a mai lansat o versiune cu Android, ci doar una cu Windows 10 la bord.

Vor exista şi versiuni Android şi versiuni 4G LTE ale acestui device. Mai primim şi porturi USB Type-C, două la număr, difuzoare cu Dolby Atmos şi o baterie de 35.8 Wh, care ar trebui să ofere 9 ore de funcţionare. Dacă vă axaţi pe citit cărţi pe panoul E Ink, atunci veţi avea parte de 13 ore de citit. Produsul va fi disponibil din octombrie la preţul de 999 dolari. O funcţie amuzantă este cea de a "ciocăni" carcasa pentru a deschide laptopul.

Aşteptam produsul la review şi în magazine, dar până acum pare un format la fel de prietenos ca la predecesor, doar ca şi mai versatil.

Lenovo Yoga Book C930, prezentare video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×