Mini Turul Magazinelor #35: Saltea ortopedică care îţi va salva spatele, ZenFone 5 la preţ bun, cameră video auto cu bonus, reducere la God of War PS4

1.220 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #35: Saltea ortopedică care îţi va salva spatele, ZenFone 5 la preţ bun, cameră video auto cu bonus, reducere la God of War PS4</b>Astăzi avem pentru voi un tur al magazinelor mai compact, ediție cu numărul 35 în care am adunat mai puține produse, dar unele foarte utile și atractive ca preț. Printre acestea se numără o saltea ortopedică, un joc exclusiv PS4 care bifează

Azi vă servim Turul Magazinelor în ediţia "Mini", ocazie cu care ne concentrăm doar pe magazinele locale şi pe ofertele acestora. Am găsit un ASUS ZenFone 5 la preţ bun, o cameră video auto cu discount şi bonus la pachet, sub forma unui card de memorie, dar avem şi un robot complex de bucătărie şi un joc hit al acestui an pe PS4. În plus vă facem somnul mai bun cu o saltea ortopedică. Toate acestea sunt mai jos:

1. Asus ZenFone 5 ZE620KL

Asus ZenFone 5 ZE620KL

evoMAG.ro pare să aibă cel mai bun preţ al momentului pentru ASUS ZenFone 5. Telefonul debuta la început de vară la o sumă de 1999 de lei, dar acum scade şi sub 1700 de lei. Are fix aceeaşi cameră ca şi flagshipul ZenFone 5z, face nişte fotografii bunicele, mai ales la culori şi prim planuri şi camera sa selfie nu filmează deloc rău. Are şi atribute de gaming, ducând lejer orice joc din Play Store, ba chiar va permite să faceţi streaming direct pe YouTube sau Twitch de pe telefon cu sesiunea voastră de gaming. Vine şi cu o deblocare facială rapidă şi Bokeh solid.

2. Cameră video auto Prestigio RoadRunner 585 

Prestigio RoadRunner 585

În căutarea unei camere video Full HD pentru ataşat la parbriz cu ventuza am găsit acest model Prestigio. Costă 339 lei, filmează 1080p şi vine cu un bonus de la Cel.ro, sub forma unui card Kingston de 16 GB. Camera are avantajul suportului HDR, care permite captura excelentă şi în condiţii de luminozitate slabă. Ecranul de 2 inch este şi el luminos şi are o rezoluţie bunicică, iar obiectivul camerei oferă captură la 160 de grade. Poate face şi fotografii de calitate folosind senzorul de 16 MP. Mai are şi Night Vision şi G Sensor.

3. Robot de bucătărie Bosch MUM4856EU

Bosch MUM4856EU

Aici nu cumpărăm doar un robot de bucătărie, ci un pachet complet de produse. Îl găsiţi pe Altex.ro la suma de 795 de lei şi include un robot de bucătărie Bosch cu 4 viteze şi putere de 600W. Avem şi un bol de 3.9 litri, care poate găzdui până la 2 kilograme de aluat. Prin tehnologia MultiMotion Drive veţi putea amesteca ingredientele folosind un sistem de mixare 3D. Totul este foarte uşor de curăţat, accesoriile fiind lavabile în mașina de spălat vase.

Există şi un set special pentru produse de patiserie, în frunte cu un cârlig pentru frământat, tel pentru amestecat şi tel pentru creme. Plus avem dispozitiv de feliere/răzuire cu 3 discuri pentru mărunţire, tăiere şi feliere.

4. Saltea ortopedică Arctic Gel Memory Green Future

Arctic Gel Memory Green Future

Nu ştii cât de important este de fapt somnul comod până nu ai pierdut 3 nopţi şi te apucă sciatica. eMAG.ro are o serie întreagă de reduceri la saltele ortopedice, dar noi ne-am oprit asupra uneia Arctic, cu gel Memory Green. Costă 819 lei după reducere, este perfect mulată după anatomia umană şi are recenzii excelente. Are şi o aerisire superioară şi 7 zone de confort, care susţin corpul într-o poziţie corectă şi ideală pentru coloana vertebrală. Asigură şi o circulaţie sanguină sănătoasă şi vine cu o garanţie pe 60 de luni. Se întreţine foarte uşor.

Bonus: God of War costa în aprilie la debut 279 de lei iar acum e cu 100 de lei mai ieftin, la Altex cel puţin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×