CAT S61: Design robust, ultra dur, masculin pe care l-am împins la extrem (video)

1.475 ori
<b>CAT S61: Design robust, ultra dur, masculin pe care l-am împins la extrem (video)</b>Ne bucurăm de fiecare dată când punem mâna pe un telefon robust, pentru că noi nu facem prea des drop test-uri, aşa că ne facem de cap cu acele handset-uri. CAT S61 e gândit să supravieţuiască în medii dure şi în situaţii în care oamenii lucrează cu oţel,

Ne bucurăm de fiecare dată când punem mâna pe un telefon robust, pentru că noi nu facem prea des drop test-uri, aşa că ne facem de cap cu acele handset-uri. CAT S61 e gândit să supravieţuiască în medii dure şi în situaţii în care oamenii lucrează cu oţel, petrol, buşteni uriaşi sau îngrăşăminte agricole.

CAT S61, test de rezistență (video)

Telefon masculin şi robust el a ajuns la câmp la Mobilissimo.ro şi am trecut peste el cu tractorul şi remorcă de tractor. A fost doar pentru a împinge la maxim limitele sale şi în mod evident NU este acoperit de garanţia CAT. Din ciclul "Nu încerca aşa ceva acasă", nu vă recomandăm experimente de gen. Cert e că telefonul a supravieţuit (vedeți aici) şi după asta şi după scăpări pe beton, scufundări în apă şi zile bune tăvălit în praf, nisip, noroi.

Are un corp din metal şi cauciuc, capace pe toate porturile şi orificiile şi certificare IP68, dar şi IP69K. Rezistă la apă până la o adâncime de 3 metri timp de 60 de minute. Face faţă şi unei scăpări de până la 1.8 metri înălţime direct pe beton şi rezistă la vibraţii, sare, umiditate şi temperaturi între -25 grade Celsius şi +55 grade Celsius. Măsoară 13 mm în grosime şi cântăreşte 250 de grame, iar aderenta sa este excelentă.

Oferă butoane fizice pentru toate funcţiile sale, încât să poată fi folosit uşor şi sub apă. Iar ecranul ştie input şi cu mâinile ude sau mănuşi. Nu putem dori mai mult de la un telefon robust.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×