Xiaomi Redmi 5 Plus: Design clasic Xiaomi, confort crescut

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 999 ori
<b>Xiaomi Redmi 5 Plus: Design clasic Xiaomi, confort crescut</b>Xiaomi a mers direct la ţintă, direct spre formatul alungit 18:9 cu acest telefon, sărind direct în râul trendurilor noi. A pariat pe un corp metalic, cu decupaje din plastic pentru antene în spate.

Xiaomi a mers direct la ţintă cu Redmi 5 Plus, direct spre formatul alungit 18:9 cu acest telefon, sărind direct în râul trendurilor noi. A pariat pe un corp metalic, cu decupaje din plastic pentru antene în spate.

Mare noroc că avem versiunea neagră pentru că pe albastru sau auriu capacele arată ca naiba. Panoul frontal 2.5D e OK totuşi şi avem un ecran imersiv. Xiaomi Redmi 5 Plus are un spate care nu atrage amprente, are aderență bună şi stă bine în mână, chiar şi la utilizarea cu o singură mânuţă. E lung şi îngust, poate de aceea. Butoanele sunt comode şi cine vrea cifre trebuie să ştie că handsetul măsoară 8.05 mm în grosime şi cântăreşte 180 de grame, fiind deci mai masiv decât un Huawei Mate 10 Lite, cu ai săi 7.5 mm şi 164 de grame.

E comod, are construcţie OK şi în afară de dungile de plastic din spate nu i-am găsit "purici". Formatul e totuşi tipic Xiaomi, tipic 2018, tipic 18:9.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×