Samsung DeX Pad va primi suport pentru două monitoare odată cu sosirea lui Samsung Galaxy Tab S4

1.862 ori
<b>Samsung DeX Pad va primi suport pentru două monitoare odată cu sosirea lui Samsung Galaxy Tab S4</b>În ultimele zile a tot scăpat tableta Samsung Galaxy Tab S4, care a început să fie asociată și cu data de debut a lui Note 9 pe 9 august. În cel mai rău caz vine la IFA 2018 și aflăm că odată cu acest device primim și un upgrade pentru DeX Pad.

În ultimele zile a tot scăpat tableta Samsung Galaxy Tab S4, care a început să fie asociată și cu data de debut a lui Note 9 pe 9 august. În cel mai rău caz vine la IFA 2018 și aflăm că odată cu acest device primim și un upgrade pentru DeX Pad.

Samsung are de gând să ne permită să îl folosim pe Samsung Galaxy Tab S4 ca monitor secundar și odată cu acesta decizie, DeX Pad-ul primește suport pentru două monitoare. Se pare că va există și un accesoriu Book Cover, care a scăpat recent și ajută utilizatorii să vizioneze mai comod conținuturi pe tablete, având și un suport integrat.

Samsung DeX Pad va fi actualizat cu funcția Dual Monitor Mode, permițând ca pe lângă monitor să folosim tablete sau alte device-uri ca ecrane secundare, sau mai bine zis terțiare. Conectarea unui telefon la două monitoare via dock înseamnă și că respectivul telefon va avea ceva putere de procesare, deci așteptăm că funcția să vina numai pe telefoane puternice.

De la Note 8 în sus aș zice, cu Note 9 în prim plan. Apropo, așteptăm și un nou DeX Pad împreună cu viitorul Note. Îmi imaginez utilizarea de două ecrane secundare la prezentări PowerPoint, editare video poate și vizionare de conținuturi.  Conectarea unei tablete la DeX deschide poarta și altor compatibilităţi, cu laptopuri sau poate chiar cu proiectoare pe viitor. 

Samsung DeX Pad model 2018, la lansarea lui Galaxy S9 din primăvară:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×