Allview X4 Soul: Design cu care şi Apple ar fi de acord, cu adevărat premium

2.396 ori
<b>Allview X4 Soul: Design cu care şi Apple ar fi de acord, cu adevărat premium</b>Cu ochii închişi Allview X4 Soul se simte că un iPhone la atingere, fix ca un iPhone 7. Nici lookul nu e departe, deşi sunt anumite secţiuni de design mai reuşite am spune chiar decât pe modelele Apple. Şi toate acestea se întâmplă fără a clona totuşi..

Cu ochii închişi Allview X4 Soul se simte că un iPhone la atingere, fix ca un iPhone 7. Nici lookul nu e departe, deşi sunt anumite secţiuni de design mai reuşite am spune chiar decât pe modelele Apple. Şi toate acestea se întâmplă fără a clona totuşi telefonul Apple, ceea ce e mare performanţă în ziua de azi.

Allview X4 Soul e un telefon elegant, poate cel mai elegant model Allview realizat vreodată. Are un panou 2.5D în zona frontală (mai arătos decât la iPhone) şi măsoară doar 7.4 mm în grosime, cu doar 0.1 mm mai mult decât iPhone 7 Plus. Cântăreşte un acceptabil 167.5 grame, bunicel pentru un telefon cu diagonală de 5.5 inch. Dimensiunile sale nu sunt departe de cele ale lui Huawei P9 Plus, doar că e cu 0.4 mm mai gros.

Fabricat în proporţie de 97% din metal acest handset dual camera are o aderență foarte bună şi butoane laterale comode, în formă de pilulă, ca în cazul „ştim noi cui”. E un telefon lung, deci utilizarea cu o singură mână nu e chiar lejeră. Disponibil doar pe negru, deci sobru şi rafinat, acest terminal are o construcţie solidă, e şi comod şi arătos.

Nu face nici un compromis la design şi trebuie atins pentru a fi apreciat la adevărata valoare. Rar o tactilitate aşa plăcută.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×