Allview X4 Soul Style: Design familiar, dar solid

1.403 ori
<b>Allview X4 Soul Style: Design familiar, dar solid</b>Allview X4 Soul Style e genul de telefon uşor de confundat din spate, sau fată, dar asta nu anulează în vreun fel soliditatea sa sau designul robust. Are un corp metalic unibody şi un panou frontal 2.5D, uşor curbat pe margini. Am mai văzut reţeta asta..

Allview X4 Soul Style e genul de telefon uşor de confundat din spate, sau față, dar asta nu anulează în vreun fel soliditatea sa sau designul robust. Are un corp metalic unibody şi un panou frontal 2.5D, uşor curbat pe margini. Am mai văzut reţeta asta de multe ori şi dacă ar fi o prăjitură probabil că mulţi ar zice că îi ştiu gustul. Totuşi, piaţa are 99% această abordare şi măcar aici avem o "prăjitură" cu construcţie solidă.

Primim un ecran de 5.5 inch şi dacă punem asta în tandem cu greutatea şi grosimea, ni se va părea un smartphone destul de masiv. E vorba despre o talie de 8.3 mm şi o greutate de 181 grame. Spatele său uşor curbat creşte confortul utilizării acestui smartphone. Butoanele sunt comode, atât cele laterale, cât şi cel Home. Îmi place textura spatelui acestui telefon, una soft touch, plăcută la atingere, satinata as zice.

Greutatea de 181 grame e din nou mare pentru 5.5 inch în diagonală, dar merită sacrificiul având în vedere bateria destul de generoasă. Dacă vreţi o comparaţie totuşi, acest telefon cântăreşte cu 7 grame mai puţin decât iPhone 7 Plus, dar e totuşi cu 1 mm mai gros. E măcar mai subţire decât Pixel XL, dacă vă încălzeşte cu ceva. Rămânem cu o construcţie bună, dar e un telefon greu de folosit cu o singură mână.

E sobru şi elegant, dar merge pe drumul deja bătătorit.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×