Microsoft Surface Note este un soi de Surface Phone flexibil, care se deschide şi devine o tabletă (Concept)

2.322 ori
<b>Microsoft Surface Note este un soi de Surface Phone flexibil, care se deschide şi devine o tabletă (Concept)</b>Vedem astăzi un concept inedit pentru produsul numit Microsoft Surface Note, un soi de Surface Phone al viitorului ce se poate transforma din smartphone în tabletă și viceversa. Ne este dezvăluit faptul că terminalul de aici dispune de

În vreme ce aşteptăm noi confirmări şi scăpări  legate de Surface Phone, constatăm că tot apar brevete Microsoft legate de un soi de tableta flexibilă. Ele au inspirat designer-ul Ryan Smalley, care a creat un hibrid între Surface Phone şi acea tabletă flexibilă. Rezultatul se numeşte Microsoft Surface Note şi poate fi admirat mai jos.

Microsoft Surface Note

Evident este doar un concept deocamdată, dar aşa au pornit la drum multe produse interesante. Am văzut terminale similare şi sub emblema Samsung, rămânând din păcate tot concepte. Avem de-a face cu un telefon care se poate deschide, unind două ecrane şi oferind experienţa unei tablete. Separarea dintre cele două ecrane e invizibilă în mod tabletă şi avem şi posibilitatea de a utiliza acest device în mod "tent".

Microsoft Surface Note

Windows 10 se va adapta automat la experienţa smartphone şi cea a ecranului mai mare, în funcţie de necesitate. Atunci când închidem la loc terminalul el redevine un telefon, care se poate ţine în buzunar fără probleme. A se remarca şi faptul că primim un ecran edge to edge cu colţurile curbate aici. Designer-ul plusează cu suport pentru "Mixed Reality", adică VR şi AR, folosind o pereche de camere integrate pe Surface Note.

Compatibilitatea cu Surface Pen e garantată şi avem şi o husă alcantara, după model Surface. Cu toate aceste funcţii incluse şi un corp ce pare să combine metalul cu o porţiune centrală flexibilă, estimez un preţ peste 1000 de dolari pentru acest terminal. Întrebarea e dacă va avea cumpărători sau nu, părând totuşi un soi de mini tabletă 2 în 1 mai degrabă decât telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×