Nokia 9 Pureview: Design elegant, lucios, arătos mai degrabă pe spate

697 ori
<b>Nokia 9 Pureview: Design elegant, lucios, arătos mai degrabă pe spate</b>Nokia 9 Pureview este un telefon care se afla în pregătiri cel puţin de pe vremea lui Nokia 8 şi asta se simte. Zona frontală nu e chiar foarte diferită de cea a lui Nokia 8 de altfel, având muchii destul de groase şi un pic şi din ADN-ul Lumia.

Nokia 9 Pureview este un telefon care se află în pregătiri cel puţin de pe vremea lui Nokia 8 şi asta se simte. Zona frontală nu e chiar foarte diferită de cea a lui Nokia 8 de altfel, având muchii destul de groase şi un pic şi din ADN-ul Lumia.

Privit din profil şi din spate, acesta este un smartphone cât se poate de elegant, din sticlă şi metal. E totuşi super alunecos, poate cel mai alunecos telefon testat de mine în 2019. Spatele este magnet de amprente şi grăsime, dar mai puţin decât mă aşteptam. Remarc absenţa oricărei protuberanţe în zona camerei, ceea ce este impresionant, la câtă tehnologie se află acolo, cu tot cu cei 6 senzori.

Îmi place nuanţa Deep Blue, care aminteşte de o maşină de lux cumva sau de albastrul mării. Rama metalică este din aluminiu seria 6000, iar ca protecţie avem Gorilla Glass 5 la posturi aici. Butoanele sunt cât se poate de comode, iar terminalul măsoară 8.4 mm în talie şi cântăreşte 172 de grame. Mă deranjează cât de groase sunt muchia de jos şi de sus în faţă, pentru anul 2019.

Apreciez totuşi simetria camerelor din spate, ca ochii unui păianjen şi este de amintit şi certificarea IP67 pentru rezistenţa la apă şi praf. Utilizarea cu o singură mână nu e chiar cea mai comodă, prin prisma lăţimii acestui device. Per total urât din faţă, sexy din spate şi cam alunecos...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×