Pleiada de reduceri fantastice și imposibil de atins de pe Vodafone continuă cu o nouă rundă; iPhone XS Max e cel care doboară site-ul astăzi

5.376 ori
<b>Pleiada de reduceri fantastice și imposibil de atins de pe Vodafone continuă cu o nouă rundă; iPhone XS Max e cel care doboară site-ul astăzi</b>Cred că nu mă înșel dacă spun că de 4 - 5 zile magazinul online al celor de la Vodafone e cel care ține capul de afiș în bârfele tech din online, iscând comentarii pătimașe, haioase, nervoase și chiar ridicole în unele cazuri. Ce e sigur, e că Vodafone..

Cred că nu mă înșel dacă spun că de 4 - 5 zile magazinul online al celor de la Vodafone e cel care ține capul de afiș în bârfele tech din online, iscând comentarii pătimașe, haioase, nervoase și chiar ridicole în unele cazuri. Ce e sigur, e că Vodafone a reușit să intre în centrul atenției prin campania sa "Super ofertele iernii", "telefonul zilei". Rămâne de văzut dacă Voda vor rămâne la mod pozitiv sau negativ în amintirea noastră cu această campanie. Până atunci să vedem totuși ce ne determină azi să apăsăm repetat tasta F5 (sau butoanele back și forward), pentru a ne plasa comanda.

Invitatul nostru de azi este Apple iPhone XS Max, o cunoștință mai veche, cu care am cochetat și în cadrul unor comparații foto (unu, doi), dar și într-o recenzie amplă pe care o găsiți aici.

Ei bine, Max ne este promis azi la prețul de 249 euro dacă folosiți cuponul de reducere A7D0A3C și vine în tandem cu un abonament lunar pentru care va trebui să scoateți din buzunar încă 16€, timp de 2 ani.

Îl puteți comanda de aici.

În loc de paragraf de încheiere și invitație la discuții, vă urez răbdare și succes! Duminică plăcută! ;)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×