ASUS ROG Phone: OS, UI, aplicaţii cu ROG-ul în centru şi împânzind toată experienţa

1.050 ori
<b>ASUS ROG Phone: OS, UI, aplicaţii cu ROG-ul în centru şi împânzind toată experienţa</b>ASUS ROG Phone rulează Android 8.0 Oreo cu ROG UI aplicat peste. Primeşte o infuzie de roşu, care se simte mai ales când activezi modul special de gaming, aşa numitul "X Mode". Se face asta dintr-un Game Center special, în care vezi temperatura procesorul

ASUS ROG Phone rulează Android 8.0 Oreo cu ROG UI aplicat peste. Primeşte o infuzie de roşu, care se simte mai ales când activezi modul special de gaming, aşa numitul "X Mode". Se face asta dintr-un Game Center special, în care vezi temperatura procesorului, reglezi puterea ventilatorului ataşat AeroCooler şi umbli la modul stroboscopic în care iluminează logo-ul ROG din spate.

Se poate inclusiv sincroniza cu alte produse ASUS ROG. Veţi putea schimba culorile, frecventa iluminării şi da un boost care curăţă RAM-ul şi tactează procesorul mai sus pentru o experienţă ideală de gaming. În rest, Androidul este cel standard, cu feed Google în stânga, multitasking pe bază de carusel şi split screen. În setări puteţi umbla la Air Triggers, 3 butoane ultrasonice folosite atât în jocuri, cât şi în navigarea prin meniuri (2 dreapta, 1 stânga)

Video-review ASUS ROG Phone. secțiunea OS & UI & APPS

Puteţi strânge de muchii ca la HTC-uri, apropo pentru a porni aplicaţii/funcții. Aveţi şi posibilitatea de a face streaming cu jocuri pe Twitch şi YouTube, inclusiv capturându-vă faţa cu camera frontală, în vreme ce vă jucaţi. Streamingul se face în Full HD şi puteţi face şi captura direct în memoria telefonului. Apar şi funcţii de mapare a butoanelor trigger şi a celor de la joystick-urile lui ROG Phone.

ASUS ROG Phone, experiență de gaming

Evident, acesta fiind un telefon ASUS avem şi o tonă de opţiuni de personalizare a UI-ului. Asta la nivel de wallpaper, widget, lockscreen, layout, iconuri, badge-uri, grile şi pack-uri. Există şi setări legate de accesorii ca Mobile Desktop Dock sau WiGig Dock, dar şi Twin Apps, cu care deschideţi mai multe instante ale aceleiaşi aplicaţii. Cititorul de amprente este comod, rapid şi precis la deblocare, iar deblocarea facială e la fel de rapidă ca la ZenFone 5z. Nu e rea nici la întuneric. 

ASUS ROG Phone, interfață grafică (screenshots)

Sunt disponibile şi funcţii AI, cum le-am lăsat pe ZenFone 5, adică AI Ringtone, cele legate de baterie, camera şi administrarea de resurse. Mai avem şi Zenimoji (măşti AR haioase care ne imita gesturile faciale), Page Marker, Smart Screen, Pocket Mode, utilizarea cu o singură mână sau cu mănuşi, toate suportate aici. Veşti bune legate de aplicaţii: sunt doar 34 preinstalate, fără bloatware. Avem şi 2 jocuri, Asphalt 9 şi Free Fire, deja mapate pe trigger-uri şi pe joystick-uri.

Mai e şi Mobile Manager, care curăţă resursele perfect, dacă nu vă era de ajuns X Mode, care eliberează toată memoria. Când joci jocurile vei activa Game Genie cu un swipe lateral şi meniul apărând din dreapta ecranului cu mapare butoane, streaming, accelerare şi chiar macro-uri pentru unele titluri. 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×