ASUS ZenFone 3: Design cu o ligă peste ZenFone 2, cu un efect concentric hipnotizant

1.381 ori
<b>ASUS ZenFone 3: Design cu o ligă peste ZenFone 2, cu un efect concentric hipnotizant</b>ASUS ZenFone 3 e un telefon comod, premium, un salt ca de la tricicletă la motocicletă Kawasaki, faţă de modelul de anul trecut, cel puţin ca design...

Sunt supărat pe ASUS ZenFone 2, pentru că minim 2 modele din acea gamă mi-au rupt unghiile când încercam să le deschid capacul din plastic. Era incredibil de greu de desfăcut mai ales la prima utilizare. Spunem "adio" plasticului de anul trecut şi trecem la liga "băieţilor mari", cu sticlă 2.5D în faţă, panou din sticlă şi în spate şi o ramă metalică subţire, dar solidă.

Ne hipnotizează acel model concentric pe care îl prinde spatele la lumină, iar rama metalică se iveşte în zona frontală şi în spate, în bătaia potrivită a luminii. Rama metalică e acoperită cu un material cu aderență bună, iar panourile din sticlă au protecţie Gorilla Glass. Disponibil pe alb, auriu, albastru sau negru, acest model e comod şi nu e alunecos.

Utilizarea cu o singură mână e cam grea, mai ales că handsetul e lat, parcă totuşi nu ca Huawei Nova Plus. Butoanele sunt comode, iar spatele din sticlă a cam atras amprentele ce e drept. ZenFone 3, versiunea ZE520KL, măsoară 7.69 mm în grosime, cântăreşte 144 de grame, deci e cu 0.2 mm mai gros decât Huawei Nova, dar şi cu 2 grame mai uşor. De asemenea e clar mai uşor decât Samsung Galaxy A5 (2016) şi ale sale 155 grame.

ASUS ZenFone 3 e un telefon comod, premium, un salt ca de la tricicletă la motocicletă Kawasaki, faţă de modelul de anul trecut, cel puţin ca design.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×