PinOut Review (ASUS ZenFone 3 ZE552KL): reinventarea pinball-ului vine la pachet cu o grafică şi soundtrack de Tron (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri  Asus 1.089 ori
<b>PinOut Review (ASUS ZenFone 3 ZE552KL): reinventarea pinball-ului vine la pachet cu o grafică şi soundtrack de Tron (Video)</b>Nu ştiu voi ce părere aveţi despre filmul Tron din 2010, dar mie mi-a plăcut mult, în special la nivel de grafică, iar soundtrack-ul Daft Punk a fost magistral. PinOut mi-a amintit de acel film, deşi la prima vedere este doar un banal joc de pinball.

Nu ştiu voi ce părere aveţi despre filmul Tron din 2010, dar mie mi-a plăcut mult, în special la nivel de grafică, iar soundtrack-ul Daft Punk a fost magistral. PinOut mi-a amintit de acel film, deşi la prima vedere este doar un banal joc de pinball. L-am testat pe ASUS ZenFone 3 ZE552KL şi găsiţi titlul gratuit in Play Store.

Cine ar fi crezut că pinball-ul poate fi reinventat? Ei bine o face Mediocre, firma cunoscută pentru jocul Smash Hit, al cărui concept de checkpoint-uri pe bani a fost păstrat şi aici. Practic te joci cât poţi, cu cronometrul ticăind deasupra capului şi încerci să aduni secunde, dar când e game over trebuie să o iei de la început şi pierzi nivelele jucate.

Review joc PinOut prezentat pe telefonul ASUS ZenFone 3 ZE552KL

Asta dacă nu cheltuieşti 2 euro pentru a reţine checkpoint-urile deblocate. Grafica arată excelent, doldora de nuanţe neon şi amintindu-mi de abundența de lasere şi lumini fistichii din Tron. Nici soundtrack-ul nu e departe, cu o muzică electronică de ani '80 şi nişte sintetizatoare demenţiale. La baza trebuie să apăsaţi doar în dreapta sau stânga ecranului pentru a trage cu bila folosind acele două "flippere", dar aveţi şi powerup-uri precum încetinirea timpului şi un mini game, cu care câştigaţi extra secunde evitând nişte maşini într-un joc 8 bit.

Din păcate jocul devine un pic cam greu pe la al treilea nivel şi predispune la frustrare. În rest e un titlu excelent şi merită nota 10 din 10. Îl luaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

ASUS ZenFone 3 ZE552KL, prețuri actualizate:

Review joc PinOut prezentat pe telefonul ASUS ZenFone 3 ZE552KL

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×