PinOut Review (ASUS ZenFone 3 ZE552KL): reinventarea pinball-ului vine la pachet cu o grafică şi soundtrack de Tron (Video)

1.131 ori
<b>PinOut Review (ASUS ZenFone 3 ZE552KL): reinventarea pinball-ului vine la pachet cu o grafică şi soundtrack de Tron (Video)</b>Nu ştiu voi ce părere aveţi despre filmul Tron din 2010, dar mie mi-a plăcut mult, în special la nivel de grafică, iar soundtrack-ul Daft Punk a fost magistral. PinOut mi-a amintit de acel film, deşi la prima vedere este doar un banal joc de pinball.

Nu ştiu voi ce părere aveţi despre filmul Tron din 2010, dar mie mi-a plăcut mult, în special la nivel de grafică, iar soundtrack-ul Daft Punk a fost magistral. PinOut mi-a amintit de acel film, deşi la prima vedere este doar un banal joc de pinball. L-am testat pe ASUS ZenFone 3 ZE552KL şi găsiţi titlul gratuit in Play Store.

Cine ar fi crezut că pinball-ul poate fi reinventat? Ei bine o face Mediocre, firma cunoscută pentru jocul Smash Hit, al cărui concept de checkpoint-uri pe bani a fost păstrat şi aici. Practic te joci cât poţi, cu cronometrul ticăind deasupra capului şi încerci să aduni secunde, dar când e game over trebuie să o iei de la început şi pierzi nivelele jucate.

Review joc PinOut prezentat pe telefonul ASUS ZenFone 3 ZE552KL

Asta dacă nu cheltuieşti 2 euro pentru a reţine checkpoint-urile deblocate. Grafica arată excelent, doldora de nuanţe neon şi amintindu-mi de abundența de lasere şi lumini fistichii din Tron. Nici soundtrack-ul nu e departe, cu o muzică electronică de ani '80 şi nişte sintetizatoare demenţiale. La baza trebuie să apăsaţi doar în dreapta sau stânga ecranului pentru a trage cu bila folosind acele două "flippere", dar aveţi şi powerup-uri precum încetinirea timpului şi un mini game, cu care câştigaţi extra secunde evitând nişte maşini într-un joc 8 bit.

Din păcate jocul devine un pic cam greu pe la al treilea nivel şi predispune la frustrare. În rest e un titlu excelent şi merită nota 10 din 10. Îl luaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

ASUS ZenFone 3 ZE552KL, prețuri actualizate:

Review joc PinOut prezentat pe telefonul ASUS ZenFone 3 ZE552KL

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×