Sony Xperia XA1: Design angular tipic Sony Xperia, dar unul bine realizat

775 ori
<b>Sony Xperia XA1: Design angular tipic Sony Xperia, dar unul bine realizat</b>Sony nu o să renunţe niciodată la angularitate, nici dacă de mâine ar fi o lege ca toate telefoanele să fie în formă de OZN. Timp de multe generaţii, telefoanele Xperia au insistat pe dreptunghiuri, unghiuri drepte şi angularitate.

Sony nu o să renunţe niciodată la angularitate, nici dacă de mâine ar fi o lege ca toate telefoanele să fie în formă de OZN. Timp de multe generaţii, telefoanele Xperia au insistat pe dreptunghiuri, unghiuri drepte şi angularitate. Doar că acum lucrurile încep să ia o întorsătură elegantă.

Sony a ajuns să fie o gură de oxigen în marea de telefoane ce au curburi laterale. Xperia XA1 are un ecran de 5 inch şi teoretic ar fi un telefon compact, doar că este un terminal foarte lung. Cu toate acestea e şi foarte îngust, dar e comod şi are butoane laterale ergonomice, chiar dacă sunt cam mici. Măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte 143 de grame.

Ca o comparaţie, Xperia XA măsoară 7.9 mm în grosime şi cântăreşte 137 de grame, deci nou venitul e puţin mai gros şi mai greu. Tipic pentru un Xperia XA, muchiile ecranului sunt foarte înguste, cel puţin cele laterale. Sus şi jos sunt intenţionat mai groase, pentru a putea ţine mai comod terminalul în landscape la gaming şi playback video.

Construcţia e solidă, iar combinaţia de policarbonat şi metal e reuşită. Aderenţa e excelentă şi lookul e plăcut privirii. Spatele e cam uşor de zgâriat şi uneori atrage şi grăsimea cam uşor. Am apreciat totuşi uşurinţa cu care poţi accesa slot-urile din stânga, cu acel capac şi tray-urile la îndemână. Un design numai bun pentru fanii Sony şi cei care nu mai vor rotunjimi. Păcat de lipsa de rezistentă la apa.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×