Camera lui iPhone XI se dezvăluie în noi detalii: 3 camere şi pe versiunea de 5.8 inch şi pe cea de 6.5 inch

2.020 ori
<b>Camera lui iPhone XI se dezvăluie în noi detalii: 3 camere şi pe versiunea de 5.8 inch şi pe cea de 6.5 inch</b>De când a început anul 2019 se vehiculează două variante de design pentru iPhone XI, dar ambele au aceleaşi dotări pentru camera principală, care ar include 3 senzori. Blogul japonez Macotakara scrie că iPhone XI va sosi cu

De când a început anul 2019 se vehiculează două variante de design pentru iPhone XI, dar ambele au aceleaşi dotări pentru camera principală, care ar include 3 senzori. Blogul japonez Macotakara scrie că iPhone XI va sosi cu 3 camere şi în varianta de 5.8 inch şi cea de 6.5 inch, mai nou.

Setup-ul de cameră triplă va fi inclus într-o incintă pătrată, după modelul lui Huawei Mate 20 Pro oarecum. Obiectivele vor avea totuşi o dispunere diferită, ceva mai asimetrică. Blogul japonez mai scrie şi că în 2019 vom primi 3 iPhone-uri cu dimensiuni identice cu iPhone XS, XS Max şi XR. Se confirmă astfel şi teoria analistului Ming-Chi Kuo, care a prezis un iPhone de 5.8 inch cu ecran OLED, unul de 6.1 inch LCD şi unul de 6.5 inch cu panou OLED.

Sursa afirmă şi accesorii, mai ales huse pentru tripleta din 2019 sunt în dezvoltare deja şi că au orificii uriaşe în spate, pentru camera triplă. Ar trebui să vedem astfel de huse scăpând pe web în curând. Alte zvonuri trecute mai menţionau o cameră ToF 3D inclusă în setup-ul din spate, dar şi un senzor de 14 megapixeli.

Rămâne de văzut şi ce rol va avea a treia cameră pentru Apple. Ar putea fi o cameră cu obiectiv ultra wide, eventual şi mai wide decât ce primim de la rivali pentru a se diferenţia. Nu ar strica un upgrade şi la selfie, unde Apple riscă să rămână în urmă, cu aceeaşi cameră de 7 MP frontală de la iPhone 7 încoace.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×