HTC U12+: Design pe aceeaşi linie, cu problema "membrului fantomă"

942 ori
<b>HTC U12+: Design pe aceeaşi linie, cu problema "membrului fantomă"</b>Ştiţi de "membrul fantomă"? E atunci când îţi pierzi mână sau piciorul şi continui să simţi durere în ele, chit că nu le ai. Asta păţeşte HTC U12+. Îşi pierde butoanele fizice, dar are bug-uri la ele... cumva şi se manifestă în alte zone ale telefonului.

Ştiţi de "membrul fantomă"? E atunci când îţi pierzi mână sau piciorul şi continui să simţi durere în ele, chit că nu le ai. Asta păţeşte HTC U12+. Îşi pierde butoanele fizice, dar are bug-uri la ele... cumva şi se manifestă în alte zone ale telefonului. 

Terminalul merge pe linia lui HTC U11+, cu aspect 18:9, sticlă Liquid Surface cea lucioasă şi care prinde lumină ca o vază fancy şi ramă metalică. Spatele îmi aminteşte de LG G5, cu acea integrare de cameră duala în stil ochi de alien din E.T. Sau de un Walkman mai vechi, cu vizorul acela de casete pe care îl vedeam şi la primul telefon HTC cu două camere, HTC Evo 3D.

Faţă de alte telefoane din sticlă şi metal, acesta e puţin mai alunecos şi fiind lung şi lat, e greu de mânuit cu o singură mână. Nu avem butoane fizice aici, avem doar unele touch, cu ceva feedback haptic. Vestea proastă? Nu am putut folosi butoanele de volum când ecranul nu e pornit (e important când asculți muzică). Apoi zona butoanelor e destul de tăioasă la degete. Apoi realizatul de screenshot-uri pe combinaţia clasică sare din schemă.

Şi cel mai grav? Uneori când pui mâna pe zona de earpiece şi spatele telefonului faci cumva un contact aiurea (electric, naiba ştie cum) şi dai volumul jos. Am păţit asta când foloseam camera şi mă jucam jocuri şi e super enervant. Butoanele acelea se simt ciudat şi asta am zis şi despre cel touch de pe iPhone 7 care îl înlocuia pe cel Home fizic și mi-a luat cam o lună să mă obișnuiesc cu el, dar nu prea cred aici, pentru că vibrația nu e în buton ci vibrează undeva în partea de jos a telefonului. Trebuie să menționăm însă că noi avem la review o unitate de teste.

Spatele atrage amprente şi grăsime şi trebuie spus că HTC U12+ e fabricat din materiale premium. E rezistent la apă şi praf în regim IP68, dar asta ar trebui să fie ultima grijă a celor de la HTC... Nu pot decât să mă gândesc că am avut eu o versiune bug-uită, altfel nu îmi explic comportamentul butoanelor fantomă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×