Primele impresii despre ASUS ZenFone 3 Deluxe: primul contact cu vârful de lance ASUS pe anul 2016 (Video)

2.048 ori
<b>Primele impresii despre ASUS ZenFone 3 Deluxe: primul contact cu vârful de lance ASUS pe anul 2016 (Video)</b>Dacă visaţi la un telefon mai puternic sau cu dotări mai high end decât ASUS ZenFone 3 Deluxe, vă puteţi lua gândul, cel puţin la capitolul hardware intern. Pe anul 2016 combinaţia Snapdragon 821 + 6 GB RAM rămâne campioană. Azi am participat la debutul..

Dacă visaţi la un telefon mai puternic sau cu dotări mai high-end decât ASUS ZenFone 3 Deluxe, vă puteţi lua gândul, cel puţin la capitolul hardware intern. Pe anul 2016 combinaţia Snapdragon 821 + 6 GB RAM rămâne campioană. Azi am participat la debutul seriei ZenFone 3 în România şi am petrecut şi câteva minute în compania vârfului de lance ASUS ZenFone 3 Deluxe.

E o modă în ultimii ani să îţi lansezi un telefon flagship şi apoi... ceva în plus. O cireaşă, o atenţie, o măslină, ceva extra pentru cei care vor mai mult decât un flagship. ZenFone 3 Deluxe plusează peste flagship-urile cu branduri mari ale anului, modele Samsung, HTC sau LG de exemplu, ce nu au făcut pasul spre 6 GB RAM. Are şi o cameră de 23 de megapixeli ce se anunţă interesantă, dar pe mine mă intrigă şi faptul că a optat pentru un panou Super AMOLED. Să nu vă mire dacă va fi de 2 ori mai luminos decât ZenFone 2 Deluxe!

Iată şi câteva impresii despre device.

Ce mi-a plăcut la ZenFone 3 Deluxe:

  • e un terminal excelent pentru gameri
  • oferă o alternativă metalică la "sticlosul" ZenFone 3
  • reuşeşte să înghesuie tehnologie de vârf în doar 7.5 mm
  • e extrem de compact pentru un dispozitiv cu diagonală de 5.7 inch
  • panoul Super AMOLED e binevenit după IPS-uri
  • avem şi varianta de stocare de 256 GB

Şi ce nu mi-a plăcut:

  • capacitatea bateriei putea fi mai generoasă
  • doar Full HD ecranul?
  • preţ cu vreo 200 de euro peste alternativa de la LeEco şi mai mult peste OnePlus 3
  • bloatware

Gravitând în jurul a 3100 sau 3300 de lei, acest dispozitiv e pentru cumpărătorul de smartphone un fel de Porsche, deci nu e chiar pentru oricine. E future proof cu siguranţă, dar şi sparge puşculiţa serios. Bateria mă cam îngrijorează totuşi, dar probabil de dragul său a fost ținut ecranul Full HD doar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×