Iată 7 motive pentru care ar trebui să alegi smartphone-ul Leagoo T5c

1.765 ori
<b>Iată 7 motive pentru care ar trebui să alegi smartphone-ul Leagoo T5c</b>Producătorul chinez LEAGOO a lansat în ultima lună pe piață și smartphone-ul T5c, un model cu preț de numai 99 dolari ce poate reprezenta o alternativă numai bună de luat în calcul pentru cei cu buget limitat. Dacă încă nu ați aflat

Așa cum v-am informat și noi prin intermediul unor articole anterior, de ceva vreme LEAGOO a lansat pe piață smartphone-ul numit LEAGOO T5c, telefon cu dotări atractive ce se vinde pentru suma de doar 99 dolari prin intermediul retailerilor din China. În cazul în care este prima dată când auziți de acest handset, avem pentru voi o listă formată din 7 motive pentru care ar trebui să alegi acest telefon!

1. Procesor bazat pe arhitectura Intel Airmont 64-bit

LEAGOO T5c

Un lucru interesant despre LEAGOO T5c este faptul că procesorul SC9853 de la interior este realizat pe baza arhitecturii Intel Airmont pe 64-bit, modalitate prin care se obține un nivel crescut de performanță și un consum redus de energie. Este un chipset pe 14n cu 8 nculee tactate la o frecvență de 1.8 GHz și ni se promite o viteză de operare cu 25% mai mare decât cea oferită de generația precedentă și un consum de energie redus cu 30%. 

LEAGOO T5c

Potrivit rezultatelor din benchmark, SC9853 este cu 25% mai puternic decât MediaTek MT6750 la testul single-core, cu 36% mai puternic la nivel de multi-core și cu 39% mai puternic atunci când se ia în calcul întreaga performanță oferită de CPU. 

2. Tehnologie SPREADTRUM DEPTH MAP

LEAGOO T5C

Avem parte pe acest smartphone și de tehnologia Depth Map oferită de Spreadtrum, modalitatea prin care se permite captura bokeh grație celor doi senzori foto din spate. Folosind această tehnică, camera duală din spate realizează o fotografie clară a subiectului și a background-ului după care sistemul este capabil să deosebească cele două elemente și oferi astfel posibilitatea de blurare a conținutului dorit. 

3. Viteză descărcare

LEAGOO T5C

După cum demonstrează testele realizate de către LEAGOO, smartphone-ul T5c este superior la capitolul viteze de download lui MediaTek Helio P23. Au fost testate diferite condiții, de la accesarea internetului de pe străzile publice, la centre comerciale și clădiri de birouri. Nu stă departe nici de vitezele obținute de soluții CPU mult mai scumpe precum Snapdragon 835 sau Huawei HiSilicon Kirin 970.

4. Calitate apeluri telefonice

LEAGOO T5C

Procesorul Spreadtrum SC9853I de pe LEAGOO T5c a fost comparat și la nivel de calitate oferită pe timpul apelurilor telefonice realizate în diferite condiții. Vedem cum acest telefon se plasează pe locul 2 după Kirin 970 atunci când vine vorba de performanța audio în timpul apelurilor realizate. 

5. Display SHARP IPS de 5.5 inch cu rezoluție FHD

LEAGOO T5C

Ajungem și la alte dotări hardware cum este cazul display-ului, o unitate IPS produsă de Sharp ce oferă o rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și diagonală de 5.5 inch. Unghiul de vizualizare este de 178 grade și imaginile afișate de acest panou sunt caracterizate de un contrast și o saturație perfect echilibrată. Deasupra ecranului există și un strat de sticlă 2.5D curbată spre margini.

6. Procesor octa-core, 3 GB RAM și 32 GB stocare

LEAGOO T5C

Ca plusuri mai avem menționat procesorul octa-core Spreadtrum SC9853I de 1.8 GHz, soluția grafică Mali-T820 și cei 3 GB RAM marca Samsung. Se oferă și 32 GB de stocare flash și un slot pentru carduri microSD în cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu pentru fișierele și aplicațiile voastre. 

7. Scanner amprente

LEAGOO T5c

Și ultimul punct de pe listă este reprezentat de către scanner-ul de amprente ce promite deblocarea într-un timp de numai 0.1 secunde. Are capabilitatea de citire a amprentelor la 360 grade, astfel că nu va conta în ce poziție veți atinge scanner-ul de amprente pentru deblocare. 

LEAGOO T5c oferă și o cameră duală cu senzor principal Samsung de 13 mpx și senzor secundar OmniVision de 2 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli și la interior o baterie LG de 3050 mAh cu suport pentru încărcare rapidă 5V2A. Telefonul este vândut în acest moment la prețul de numai 99,99 dolari de către GearBest prin intermediul unei campanii speciale și dacă vreți să aflați mai multe despre produs, aveți la dispoziție site-ul companiei aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×