Prezentare Logitech G Pro: Căști premium pentru gaming ce aduc suport Dolby Atmos și microfon Pro-Grade

906 ori
<b>Prezentare Logitech G Pro: Căști premium pentru gaming ce aduc suport Dolby Atmos și microfon Pro-Grade</b>La început de lună pe masa de teste Mobilissimo au poposit și căștile de gaming Logitech G Pro, un headset pentru gameri ce aduce calitate premium și performanță audio la un preț accesibil. Aflați din rândurile de mai jos care sunt impresiile

Din când în când pe masa de teste Mobilissimo mai ajung și alte produse în afară de smartphone-uri și ceasuri inteligente, produse precum aceste căști Logitech G Pro despre care vă voi vorbi chiar astăzi. Căștile sunt unele create special pentru gameri și se adresează atât jucătorilor care preferă PC-ul, cât și celor care apreciază mai consolele PlayStation 4, Xbox One, respectiv Nintendo Switch.

Logitech G Pro

Voi începe cu procesul de unboxing inițial, capitol la care Logitech și-a dat silința pentru a oferi o experiență pe care cumpărătorul o va aprecia cu siguranță. În pachet se află căștile la suprafață, iar sub ele o cutie cu următoarele accesorii: microfon, pernuțe căști de rezervă îmbrăcate într-un soi de piele întoarsă, cablu 3.5 mm to 3.5 mm cu lungime de 2 metri, respectiv cablu dublu pentru splitter PC Mic + audio. 

Un detaliu pe care îl veți remarca și voi încă din start este acela că Logitech G PRO este o pereche de căști premium, caracteristică dată de materiale care au fost utilizate în procesul de fabricare. Buretele moale și policarbonatul mat se îmbină perfect aici și pentru o rezistență sporită căștile dispun de un cadru metalic, existând desigur și posibilitatea de ajustare a căștilor pe diferite mărimi.

Logitech G Pro

După mai bine de o săptămână de utilizare pot spune că m-am bucurat de căștile Logitech G PRO și de nivelul de confort oferit, acestea având o greutate redusă de doar 259 grame. Pot fi folosite pe o perioadă lungă de timp fără probleme și la capitolul alte elemente regăsite la exterior trebuie menționată și telecomanda de pe cablul din nylon ce oferă posibilitatea de reglare a volumului, un buton mute pentru microfon și un cârlig pentru atașare.

Trecând la zona tehnică, aflați că produsul numit Logitech G Pro oferă o frecvență de răspuns cuprinsă între 100 și 10000 Hz și că impedanța audio este de 32 Ohm. Pe parcursul testării am avut parte de un volum puternic, de o calitate bună a bass-ului, dar și de claritate și o experiență audio inedită în sesiunile de gaming unde apare sunetul surround și sunetul pozițional precis clar necesar în shootere. 

Aflați că am utilizat căștile pentru gaming pe un PS4, dar și pentru streaming audio pe un PC - capitol unde se descurcă la fel de bine. Logitech G PRO este o pereche de căști numai bună pentru un gamer cu buget relativ redus, căști care reușesc să ofere atât o performanță audio bună, cât și o construcție premium de calitate. Headset-ul are și un microfon Pro-Grade la pachet care va permite comunicarea cu prietenii în multiplayer. 

Logitech

Înainte de a vă dezvălui prețul, trebuie spus că alături de aceste căști am primit spre testare și camera web Logitech C9922 PRO, dispozitiv cu suport pentru captură video 1080p la 30fps dar și 720p la 60fps create pentru pasionații de gaming care vor să împărtășească în timp real sesiunile de jocuri pe YouTube sau Twitch. Poate fi utilizată de minune și pentru apeluri video, dar și pentru video blogging, iar calitatea filmării este clară și detaliată.

Iată și prețurile la care se vând aceste două produse:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×