Apple brevetează un nou tip de material textil, care ar putea fi folosit la huse şi carcase viitoare

Autor:  | Publicat în:  Apple 695 ori
<b>Apple brevetează un nou tip de material textil, care ar putea fi folosit la huse şi carcase viitoare</b>Continuă seria de brevete Apple apărute pe web, de această dată cu unul legat de un material textil, care ar putea intra în alcătuirea unor viitoare huse şi carcase de iDevice-uri. Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri a publicat în această săptămână..

Continuă seria de brevete Apple apărute pe web, de această dată cu unul legat de un material textil, care ar putea intra în alcătuirea unor viitoare huse şi carcase de iDevice-uri. Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri a publicat în această săptămână un brevet care are legătură cu această tehnologie.

El face referire la produse precum iPhone, iPad, Apple Watch şi iPod. Aparent Apple Smart Keyboard pentru iPad Pro ar fi primul accesoriu care a folosit acest brevet. E vorba despre straturile de material textil şi de polymer care compun o husă. Ţesătura pe bază de polymer poate fi tratată cu substanţe chimice pentru a îmbunătăţi rezistența la pete şi uzură.

Apple brevetează un nou tip de material textil, care ar putea fi folosit la huse şi carcase viitoare

În plus poate integra şi structuri din plastic pentru rezistenţa sporită. De asemenea materialul folosit poate fi gravat pentru a crea zone mai ridicate sau adâncite. Apple indică foarte clar că nu e vorba doar despre Smart Keyboard aici, ci şi accesorii pentru laptopuri, desktopuri, telefoane şi ceasuri chiar. Ne imaginăm o serie de curele pentru Apple Watch spre exemplu, din acest material textil, care ar putea integra şi componente electronice în respectivele ţesături.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×