Reduceri și Campanii Online #237: Azi Cărturești, Germanos, IT Galaxy, Altex [...]

656 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #237: Azi Cărturești, Germanos, IT Galaxy, Altex [...]</b>Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână, moment în care descoperim și mai multe campanii promoționale de Paște. Oferta este una variată astfel că puteți alege și consulta prețurile produselor urmărite pentru achiziție astfel

Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână, moment în care descoperim și mai multe campanii promoționale de Paște. Oferta este una variată astfel că puteți alege și consulta prețurile produselor urmărite pentru achiziție astfel încât să aveți asigurarea faptului că faceți o afacere bună. Găsiți o listă a celor mai proaspete campanii organizate în online mai jos iar la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Recent sosit în oferta QuickMobile.ro iată că smartphone-ul Huawei P30 Lite deja bifează un discount de 100 lei. Costă acum 1.799 lei și pe deasupra puteți aplica și codul promo QUICK202 pentru o reducere extra de 3% care va scădea prețul device-ului la suma de 1.746 lei. Telefonul vine cu o cameră foto triplă în spate, ecran FHD+ de 6.15 inch, 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×