BLUBOO S1 este un nou smartphone cu display edge-to-edge; va costa doar 150 dolari și ajunge la vânzare din iunie

2.317 ori
<b>BLUBOO S1 este un nou smartphone cu display edge-to-edge; va costa doar 150 dolari și ajunge la vânzare din iunie</b>Pentru că rivalii Doogee, Elephone și UMIDIGI au prezentat deja smartphone-uri cu display edge-to-edge, iată că și cei de la Bluboo decid să lanseze pe piață un asemenea produs. Numele său este Bluboo S1 și astăzi avem ocazia să aflăm prețul acestuia și

După Doogee Mix, Elephone S8 și UMIDIGI Crystal, smartphone-uri cu display-uri edge-to-edge, este rândul celor de la Bluboo să anunțe un handset similar. Numele său este S1 și aflăm astăzi faptul că el va fi disponibil comercial chiar de luna viitoare la un incredibil preț de doar 150 dolari. Ținând cont de design-ul spectaculos dat de acel ecran care se întinde pe mai toată suprafața panoului frontal, suma merită cu siguranță cheltuită.

Ca look acest produs ne amintește clar de Xiaomi Mi Mix, produs al cărui design este copiat de mai toate companiile asiatice care doresc să se afirme pe piață. Descoperim că Bluboo S1 va aduce dotări chiar atractive în raport cu prețul estimat de comercializare, pe listă aflându-se un procesor octa-core Helio P25, variante cu 4 și 6 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash.

Primim și o cameră duală pe spate (16 megapixeli + 3 megapixeli), iar în partea frontală remarcăm și butonul home cu scanner de amprente și senzorul selfie. Deși compania nu dezvăluie diagonala ecranului, personal cred că este vorba despre un display de 5.5 inch cel mai probabil, unul cu rezoluție Full HD.

Dacă prețul de 150 dolari rămâne bătut în cuie, atunci Bluboo S1 are toate șansele să devină un hit și asta datorită design-ului în primul și în primul rând! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×