În cât timp se încarcă bateria lui Huawei P30 Pro; Am măsurat timpul segmentat pe 5, 15, 30 de minute, respectiv încărcarea 100%

3.570 ori
<b>În cât timp se încarcă bateria lui Huawei P30 Pro; Am măsurat timpul segmentat pe 5, 15, 30 de minute, respectiv încărcarea 100%</b>Sunt deja ani buni de când avem „fast charge”, „quick charge”, „dash charge” și tot felul de tehnologii asemănătoare de încărcare rapidă a telefoanelor, unele dezvoltate de producătorii de cipseturi, altele de producătorii de telefoane

Testăm telefonul Huawei P30 Pro în cadrul programului Orange Smartphone Tester.

Sunt deja ani buni de când avem „fast charge”, „quick charge”, „dash charge” și tot felul de tehnologii asemănătoare de încărcare rapidă a telefoanelor, unele dezvoltate de producătorii de cipseturi, altele de producătorii de telefoane. Cert e că încărcarea rapidă a devenit un deziderat în contextul consumului accelerat de energiei în cazul terminalelor mobile.

Incarcator Huawei P30 Pro

Orice nouă tehnologie se adaugă în telefon (cameră periscop, WiFi 802.11ax, 5G, etc), ea pune cu o lopată pe consumul de energie. Tocmai din această cauză, oricât de mare ar fi capacitatea bateriei (sau de optimizat consumul telefonului prin implicarea AI), ultima soluție e mereu încărcarea.

Cum spuneam, soluțiile tehnologice sunt diverse, iar implementarea lor a adus și insuccese, ba chiar telefoane retrase de pe piață. Rar ni s-a dat ocazia să testăm telefoane cu adevărat capabile în acest sens, dovadă fiind și faptul că după peste 600 de telefoane testate, doar 3 sunt cele care au reușit performanța de a se încărca la 100% sub o oră. 

În cât timp se incarcă bateria lui Huawei P30 Pro; Am măsurat timpul segmentat pe 5, 15, 30 de minute, respectiv încărcarea 100%

Ce doresc să spun, e că Huawei P30 Pro e new entry la acest capitol și se clasează pe locul 3 all time, cu 57 minute necesare pentru a atinge încărcarea full 100%.

Mai sus aveți un grafic al încărcării în trepte, iar mai jos galeria foto cu timpii de încărcare segmentați pe 5, 15 și 30 de minute, respectiv 100%. De regulă avem valoarea salvată și pentru 1 oră de încărcare, dar evident, din motive de la sine înțeles, în acest caz nu s-a putut realiza.

Între timp am purces și la un test mai inedit, în sensul că (curios fiind) am măsurat în cât timp poate Huawei P30 Pro încărca prin „wireless reverse charging” un iPhone XS Max. Revin mâine cu prezentarea acestui test. :)

Până una alta, aflați că Orange România oferă Asigurare Premium un an de zile gratuit pentru orice telefon Huawei P30/ P30 Pro cumpărat în perioada 3 aprilie - 15 mai, în plus dacă mergi cu telefonul tău Huawei vechi dar funcțional la o reprezentanță Orange, primești în regim de buy back și un voucher cadou în valoare de 100€. Poți folosi voucherul la cumpărarea noului Huawei P30 sau P30 Pro.

Găsiți toate modelele din oferta Orange aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×