Viitoarele smartphone-uri mid-range de la Huawei vor beneficia de încărcare rapidă la 20W

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.441 ori
<b>Viitoarele smartphone-uri mid-range de la Huawei vor beneficia de încărcare rapidă la 20W</b>În acest an producătorii din zona smartphone au pus accent și asupra tehnologiilor de încărcare rapidă, două dintre companiile ce s-au remarcat în acest domeniu fiind Oppo cu tehnologia Super VOOC Charge de pe Find X Lamborghini Edition

În acest an producătorii din zona smartphone au pus accent și asupra tehnologiilor de încărcare rapidă, două dintre companiile ce s-au remarcat în acest domeniu fiind Oppo cu tehnologia Super VOOC Charge de pe Find X Lamborghini Edition și R17 Pro, respectiv Huawei care ne-a adus tehnologia Super Charge 2.0 pe smartphone-ul Mate 20 Pro care prin adaptorul de 40W se încarcă fantastic de rapid după cum au dovedit-o și testele noastre.

Huawei Super Charge

Astăzi aflăm că pe viitor și smartphone-urile mid-range de la Huawei vor beneficia de încărcare rapidă, ce-i drept de o tehnologie nu la fel de puternică precum Super Charge 2.0. Potrivit unui document ajuns online s-ar părea că firma chineză lucrează în momentul de față la o tehnologie de încărcare 10V/2A la20W pentru telefoanele din segmentul mid-range. 

Primul smartphone ce va beneficia de acest standard ar putea fi anunțat chiar anul viitor, cu mari șanse să fie vorba chiar despre Huawei P30 Lite. Ulterior vom vedea tehnologia și pe alte modele de buget, inclusiv pe smartphone-uri din seria Nova, sau cele ale sub-brandului Honor. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×