Viitoarele smartphone-uri mid-range de la Huawei vor beneficia de încărcare rapidă la 20W

1.527 ori
<b>Viitoarele smartphone-uri mid-range de la Huawei vor beneficia de încărcare rapidă la 20W</b>În acest an producătorii din zona smartphone au pus accent și asupra tehnologiilor de încărcare rapidă, două dintre companiile ce s-au remarcat în acest domeniu fiind Oppo cu tehnologia Super VOOC Charge de pe Find X Lamborghini Edition

În acest an producătorii din zona smartphone au pus accent și asupra tehnologiilor de încărcare rapidă, două dintre companiile ce s-au remarcat în acest domeniu fiind Oppo cu tehnologia Super VOOC Charge de pe Find X Lamborghini Edition și R17 Pro, respectiv Huawei care ne-a adus tehnologia Super Charge 2.0 pe smartphone-ul Mate 20 Pro care prin adaptorul de 40W se încarcă fantastic de rapid după cum au dovedit-o și testele noastre.

Huawei Super Charge

Astăzi aflăm că pe viitor și smartphone-urile mid-range de la Huawei vor beneficia de încărcare rapidă, ce-i drept de o tehnologie nu la fel de puternică precum Super Charge 2.0. Potrivit unui document ajuns online s-ar părea că firma chineză lucrează în momentul de față la o tehnologie de încărcare 10V/2A la20W pentru telefoanele din segmentul mid-range. 

Primul smartphone ce va beneficia de acest standard ar putea fi anunțat chiar anul viitor, cu mari șanse să fie vorba chiar despre Huawei P30 Lite. Ulterior vom vedea tehnologia și pe alte modele de buget, inclusiv pe smartphone-uri din seria Nova, sau cele ale sub-brandului Honor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×