Vivo X20 Plus UD va debuta pe 25 ianuarie cu scanner de amprente integrat în ecran

667 ori
<b>Vivo X20 Plus UD va debuta pe 25 ianuarie cu scanner de amprente integrat în ecran</b>Cu toate că în articolele anterioare referitoare la primul smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran și anume Vivo X20 Plus UD aflam faptul că lansarea terminalului va avea loc până la finalul acestei luni, iată că astăzi avem o dată

Dacă până acum știam faptul că primul smartphone cu scanner de amprente integrat în display va sosi comercial până la finalul lunii, iată că astăzi aflăm exact ziua în care se va întâmpla acest debut. Potrivit leaker-ului Zyad Atfe de pe Twitter, lansarea acestui telefon deosebit numit Vivo X20 Plus UD va avea loc pe data de 25 ianuarie și vorbim aparent despre un dispozitiv ce va fi vândut la un preț destul de piperat de 625 dolari.

VIVO X20 Plus UD

Cu ceva vreme în urmă știam că ar fi vorba despre suma de 575 dolari, dar acum prețul a suferit o modificare în plus. Este și normal cumva ca suma de vânzare să fie mai piperată ținând cont de exclusivitatea scanner-ului de amprente adus la bord. Acum rămâne de văzut cine va aprecia acest mega-phablet de 6.43 inch ce dispune de dotări mid-range.

VIVO X20 Plus UD

Vine cu procesor Snapdragon 660, 4 GB de RAM, 128 GB de stocare flash și cu o cameră frontală de 12 megapixeli cu deschidere f/2.0. În spate avem un modul dual de 12 mpx (deschidere f/1.8) și 5 megapixeli, iar carcasa metalică găzduiește o baterie de 3800 mAh. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×