Nubia Z11 Mini: Design inspirat, elegant, deja clasic

1.240 ori
<b>Nubia Z11 Mini: Design inspirat, elegant, deja clasic</b>Ideea de "sandwich de sticlă" continua să prindă la public şi la producătorii de telefoane, fascinând şi în 2017 pe toată lumea. E drept că nu toate firmele curbează muchiile ca Samsung, dar un panou 2.5D e sfânt acum. Nubia nu se abate de la regulă...

Ideea de "sandwich de sticlă" continua să prindă la public şi la producătorii de telefoane, fascinând şi în 2017 pe toată lumea. E drept că nu toate firmele curbează muchiile ca Samsung, dar un panou 2.5D e sfânt acum. Nubia nu se abate de la regulă prea mult, astfel că modelul Nubia Z11 Mini aduce două panouri din sticlă, unul în faţă şi unul în spate, de tip 2.5D.

Ca design şi format acest telefon aminteşte puţin de Nexus 4, iPhone 4, dar şi mai mult aduce cu mai noile OnePlus X sau Orange Dive 71. Între cele două panouri din sticlă se află o ramă metalică solidă şi care oferă rezistenta acestui terminal. Construcţia e de bună calitate, butoanele sunt comode şi iese în evidenţă butonul Home capacitiv, cu pulsaţia sa roşie trademark Nubia.

E drept că telefonul e magnet de amprente şi grăsime, mai ales pe spate. Fiind un handset compact, cu ecran de 5 inch, e foarte uşor de folosit cu o singură mână şi destul de comod. Măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte 138 de grame, adică fix aceeaşi greutate ca şi OnePlus X. E drept că e puţin mai gros, cu vreo 1.1 mm faţă de telefonul OnePlus.

Rămâne un smartphone elegant, comod şi bine construit.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×