Domo o comite din nou! Listează în ofertă monitoare la reduceri incredibile, dar anulează comenzile instant!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 4.643 ori
<b>Domo o comite din nou! Listează în ofertă monitoare la reduceri incredibile, dar anulează comenzile instant!</b>Retailerul domo.ro a mai avut de-a lungul anilor diverse erori tehnice ce au dus la afișarea unor produse la reduceri foarte mari, dar nici una dintre comenzile realizate nu au fost onorate. Asta se întâmplă și astăzi când retailerul a afișat preț de

Nu este prima oara când retailerul Domo.ro a afișat produse la prețuri greșite și cu siguranță nici ultima. După câteva pățanii în trecut ce s-au soldat cu amenzi de 50.000 de lei, iată că magazinul online o comite din nou. După cum am aflat prin intermediul cititorului nostru Vrabie Cezar, cei de la Domo au listat preț de câteva minute o serie de monitoare, dar și alte echipamente IT la reduceri incredibile, chiar de până la 4.000 lei cum vedeți în captura de mai jos.

Preturi gresite Domo 13 iunie 2017

Înainte de a scrie articolul prin care urma să vă informăm despre această eroare, am făcut o comandă de test care a fost anulată instant, moment după care și prețurile au revenit la normal. Magazinul a reacționat rapid la greșeala semnalată pe site și la fel de rapid au anulat și comanda, iar în plus aceștia sunt acoperiți pe partea legală de secțiunea Termeni și Condiții unde e stipulat clar că trebuie să fi de acord cu anularea comenzii în cazul prețului greșit.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Această "eroare" a durat doar câteva minute înainte ca retailerul să acționeze, dar acea pățanie din 2014 cu tableta 3G Samsung Galaxy Tab 3 8.0 s-a întins pe o durată mai bine de 12 ore, timp în care ar fi fost comandate chiar 8000 unități. De această dată sunt slabe șanse ca retailerul să fie amendat precum s-a întâmplat anterior, dar niciodată nu se știe..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×