Stocare nelimitată pentru fotografii in cloud şi reducere de sute de dolari pentru cumpărătorii de Galaxy S8 şi Note 8 din SUA; Iată cum!

4.905 ori
<b>Stocare nelimitată pentru fotografii in cloud şi reducere de sute de dolari pentru cumpărătorii de Galaxy S8 şi Note 8 din SUA; Iată cum!</b>Ca la fiecare prag de lansare a unui flagship nou, cel anterior primeşte super discounturi sau oferte speciale. Este şi cazul lui Samsung Galaxy S8, care împreună cu Note 8 are parte de oferte speciale în Statele Unite. Implică stocare nelimitată pentru..

Ca la fiecare prag de lansare a unui flagship nou, cel anterior primeşte super discounturi sau oferte speciale. Este şi cazul lui Samsung Galaxy S8, care împreună cu Note 8 are parte de oferte speciale în Statele Unite. Implică stocare nelimitată pentru fotografii şi o super reducere.

Samsung a trimis unor utilizatori oferta din imaginea de mai sus, în care scrie alb pe negru că vor primi o reducere de până la 300 de dolari pentru un Galaxy Note 8 sau S8, în regim de buy back, plus stocare nelimitată in cloud pentru fotografii. De vreme ce în imagine apare logo-ul Google Photos, e clar vorba de o ofertă asociată acestui serviciu. Oferta se încheie la începutul lunii martie.

Stocare nelimitată pentru fotografii in cloud şi reducere de sute de dolari pentru cumpărătorii de Galaxy S8 şi Note 8 din SUA; Iată cum!

De menționat că fotografiile vor fi stocate la calitatea originală timp de 2 ani în cloud-ul Google (exact ca în cazul telefoanelor Pixel), după care calitate acestora este redusă la așa numita “High Quality”. Ofertă poate avea legătură cu ce am găsit în codul lui Google Photos 3.12, care menţiona posibilitatea de a activa calitatea originală a fotografiilor printr-un voucher special.

Acel cod voucher e probabil cel trimis de Samsung acum. Nu e prima oară când vedem parteneriate de gen, Google oferind spaţiu şi în Drive cu telefoane flagship acum câțiva ani, iar HTC punând la bătaie la rândul său oferte împreună cu Dropbox. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×