OnePlus 5 cu 40$ mai ieftin pe TomTop decât cumpărat de pe OnePlus.net

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.009 ori
<b>OnePlus 5 cu 40$ mai ieftin pe TomTop decât cumpărat de pe OnePlus.net</b>Smartphone-ul OnePlus 5 este disponibil de ceva vreme la vânzare pe site-ul oficial la prețul de 499 euro, o sumă ceva mai piperată decât cea pe care flagship-ul anterior marca OnePlus îl purta. Dăm astăzi de o ofertă specială la achiziția produsului

Un smartphone care se bucură de aprecierea publicului în această perioadă este și OnePlus 5, telefon care în topul nostru al celor mai populare terminale high-end din luna iunie s-a plasat pe primul loc. Acesta este disponibil de ceva timp spre livrare direct de pe site-ul producătorului la suma de 499 euro pentru varianta cu 64 GB de stocare flash și 6 GB memorie RAM, dar dacă zăboviți ceva timp puteți da peste prețuri mai bune.

OnePlus 5

Fix asta am făcut noi și am ajuns pe pagina retailerului TomTop.com care vinde în această perioadă varianta cu 6 GB RAM la suma de doar 445.64 dolari odată cu folosirea codului promoțional LSRONE  în secțiunea de comandă de pe site. Suma devine atractivă chiar și cu adăugarea TVA-ului pe care îl vom avea de plătit, cu mențiunea că și de această dată TomTop se va ocupa de plata taxei vamale de 3.3%.

OnePlus 5

Mai jos puteți vedea și calculul din care rezultă că acest magazin asiatic comercializează produsul la un preț cu 40 dolari mai mic decât cel practicat de către producător pe plan european. Pe site-ul oneplus.net se poate comanda aceeași variantă a telefonului la prețul de 499 euro, adică 569 dolari.

Calcul preț TomTop:

  • Taxă vamală de 3.3%: 14.6 dolari (achitată de TomTop)
  • TVA de 19%: 84.5 dolari
  • ----------------------------------
  • Total 445.64 dolari + 84.5 dolari = 530.14 dolari 

Deși nu este uimitoare, această sumă economisită reprezintă cu siguranță un lucru bun în cazul în care alegeți achiziția telefonului de pe site-ul TomTop.com. Dacă vă întrebați cât de mult va dura livrarea telefonului, aflați că pachetul va pleca din depozitul retailerului în maxim 72 ore, urmând ca livrarea coletului să dureze între 7 și 12 zile - așadar nu mai mult de 2 săptămâni de așteptare pentru a intra în posesia noului telefon.

Totodată, aflați că i-am întrebat pe cei de la TomTop.com referitor la garanție, dacă ei personal se ocupă de acest aspect sau dacă oneplus.net acoperă eventualele reparații (vom reveni cu update). Știți deja că OnePlus 5 sosește cu 6 GB RAM, display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cu o cameră duală pe spate. Bateria este de 3300 mAh și beneficiază de încărcare rapidă via Quick Charge 3.0.

Îl puteți comanda pe OnePlus 5 de aici!

UPDATE Garanție: După cum am precizat și mai sus, i-am întrebat pe cei de la TomTop cum stau lucrurile cu garanția. Ei bine, ni se comunică faptul că avem parte de 2 ani garanție și că în cazul în care va trebui să apelați la acest serviciu trebuie îndeplinite următoarele puncte de către client:

  • expediere pe mail a fotografiilor cu pachetul original tomtop.com din toate unghiurile
  • expediere pe mail a fotografiilor cu produsul defect
  • expediere pe mail a fotografiilor, clipului video sau a capturilor de ecran ce demonstrează defectul

De obicei retailerul va oferi un refund complet sau va expedia un nou terminal odată ce problema este confirmată intern. Unitatea defectă va trebui expediată către TomTop.com pentru a se pregăti reparația sau înlocuirea device-ului. Mai este menționat aici și faptul că acel cost de returnare pentru produs va fi suportat de client în vreme ce TomTop va plăti taxa de livrare a telefonului reparat către voi, sau a celui înlocuit. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×