Panzer Geekz Review (Microsoft Lumia 950 XL): tănculeţele de jucărie aruncate într-un soi de bowling... enervant (Video)

1.356 ori
<b>Panzer Geekz Review (Microsoft Lumia 950 XL): tănculeţele de jucărie aruncate într-un soi de bowling... enervant (Video)</b>Lipsa de varietate a jocurilor din Windows Store şi lipsa de nume mari ne duce uneori la o căutare asiduă de jocuri care chiar să merite prezentate pe telefoanele Lumia pe care le testam. Panzer Geekz a părut un joc merituos la prima vedere, deşi nici..

Lipsa de varietate a jocurilor din Windows Store şi lipsa de nume mari ne duce uneori la o căutare asiduă de jocuri care chiar să merite prezentate pe telefoanele Lumia pe care le testam. Panzer Geekz a părut un joc merituos la prima vedere, deşi nici el nu e lipsit de defecte. E gratuit în Windows Store şi e disecat mai jos.

Avem de-a face cu un titlu pe bază de tănculețe de jucărie, care sunt aruncate în acţiune de 3 tocilari vorbăreţi, care mereu planează deasupra unei hărţi 3D extrasă din al doilea război mondial. Tot ce trebuie să facem noi este un swipe pentru a porni tancul şi apoi să înclinăm terminalul pentru a controla direcţia sa de deplasare.

O apăsare pe ecran înseamnă şi o săritură, dar ea va ştirbi serios din viteză şi din precizia controlului. Fizica obiectelor e bunicică aici şi tancul are nevoie să lovească soldaţi sau oi pentru a continua să ia viteză. Dacă loveşte un zid, copac sau obstacole e game over, pentru că jucăria se opreşte. Ţinta ideală este să lovim cât mai mulţi soldăței de jucărie şi să ajungem la un mic stâlp cu steagul.

Review joc Panzer Geekz, prezentat pe telefonul Microsoft Lumia 950 XL

Fiecare nivel oferă steluţe în funcţie de cum performăm, iar unele steluţe sunt necesare pentru a trece la un nou set de nivele. E ca şi cum am juca bowling şi pinball simultan şi avem de evitat şi mine explozive şi lacuri, în care ne putem scufunda şi va trebui să încercăm să nu cădem de pe tabla de joc. Coloana sonoră include marşuri celebre de bătălii şi e puţin stricată de discuţiile puştanilor.

Level designul e bunicel şi variat, dar dificultatea e puţin cam ridicată, mai ales dacă chiar vreţi să obţineţi toate steluţele. Puteţi realiza şi combo-uri de lovituri ale soldaţilor şi avem şi medii destructibile în jur, care arata binişor. Rămâne totuşi un joc de nota 7, de care vă veţi plictisi rapid. Îl descărcaţi de aici.

Prețul actulizat al telefonului îl puteți afla de aici.

Review joc Panzer Geekz, prezentat pe telefonul Microsoft Lumia 950 XL

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×