Noi imagini cu BlackBerry Passport în varianta cu Android apar pe web, probabil nu se va concretiza

1.295 ori
<b> Noi imagini cu BlackBerry Passport în varianta cu Android apar pe web, probabil nu se va concretiza</b>Pe web ajung astăzi o serie de imagini cu BlackBerry Passport rulând sistemul de operare Android - idee care totuși nu se va concretiza. După cum probabil știți, acest smartphone este caracterizat drept un gigant și asta prin prisma tastaturii qwerty

Având în vedere anunţul BlackBerry de ieri şi anume faptul că nu va mai produce hardware şi se va retrage din zona smartphone, şansele sunt mici ca următoarea scăpare să se concretizeze. A apărut pe web o serie de imagini cu un BlackBerry Passport cu Android la bord şi şansele sunt mari să nu îl mai vedem lansat.

BlackBerry Passport

BlackBerry va recurge la outsourcing în perioada următoare şi semne că a început deja aceasta abordare au apărut, un viitor model DTEK60 fiind practic identic cu cel mai nou flagship al chinezilor de la TCL. Cât despre BlackBerry Passport, el a fost ultimul telefon cât de cât apreciat al companiei canadiene şi sosea cu BB OS 10.3 la bord.

BlackBerry Passport

Înaintea de lansarea modelului Priv anul trecut, erau zvonuri ce afirmau că Passport va trece cumva la Android printr-o actualizare software complexă. Prototipuri ale acelui model cu Android la bord există în continuare, probabil doar pentru a testa combinaţia QWERTY + format atipic şi acest OS. Utilizatorul "anandsihra" a pus cumva mâna pe un astfel de device, care rulează Android Lollipop şi aparent funcţionează fără probleme.

Vine cu BlackBerry Hub preinstalat, dar şi cu Privacy Dashboard. Toate aplicaţiile trebuie deschise în mod wide screen pentru a fi scalate bine pe ecranul atipic de 4.5 inch cu aspect de 1:1.

BlackBerry Passport

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×